Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да видам што звучна картичка имам?
Следниов проблем со графичка карта:
![]()
Мислам дека 5770ка имаше ти така? (можно е и да сум те помешал со некој друг...) Симни драјверите од страната на AMD и не се замарај.
Не не, ова е на друг пс, иначе има 9500гт и има црвени точки на мониторот, кои треперат, незнам зошто на сликава шо ја ставив ги нема
Да не прегрева графичката? Ај пак обиди се да поставиш слика.
Не не преграва, инсталирав драјвери и пак исто како да не сум инсталирал, црвените точки стојат, на скриншат не се познават...
И не е до мониторот проверено со друга графичка...
od napajanjetoај за мене малку помош
компјутеров ми е пуштен речиси цел ден али не го користеше никој и сеа ја седнав да проверам што има на нет .. имав отворено неколку табови на хромот и сакав да погледнам едно видео на youtube и кликнав на фулскрин.. само што ми се отвори одма ми појави плав екран и одма рестарт неможев ни да видам која грешка ја дава.. дали може некако да проверам од што може да биде ова?
od napajanjeto
Da mozes ama ako znaes sto znaci ili da pobaras na net... Ke odis vo Event Viewer/Custum Viewes/Adminstrative Events ako koristis Win7 vo Start/Search odma go davaај за мене малку помош
компјутеров ми е пуштен речиси цел ден али не го користеше никој и сеа ја седнав да проверам што има на нет .. имав отворено неколку табови на хромот и сакав да погледнам едно видео на youtube и кликнав на фулскрин.. само што ми се отвори одма ми појави плав екран и одма рестарт неможев ни да видам која грешка ја дава.. дали може некако да проверам од што може да биде ова?
не можам да најдам никаде кулер за лаптоп acer aspie 6930 ako nekoj znae kade bi mozel da najdam