Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е тоа значи .iso file-от го режаш пример со Неро значи само .iso фајлот. Можеби е оштетен фајлот, чим ти работат другите оперативни со .iso значи до фајлот што си го симнал може да биде...
добро бе јбг а има ли некој лунк за SP2?
таков баксуз сум што кога ми треба неможам да најдам

ако има некој по пп или во профилл= зш не е дозволено варез во форумот лол :toe:

ЕДИТ:Решено

Koлку што гледам ова ти е програм за гледање на слики и неможе да ти ја отвори сликата

да не ми отвара ни една слика, а не пишува поради која причина,пишува само дека не може да се отворат,како што е на сликата...

да не ми отвара ни една слика, а не пишува поради која причина,пишува само дека не може да се отворат,како што е на сликата...

Симни си ACDSee 10

А зашто преку неро ги отвараш ? Неможеш со windows pictures viewer да ги отвориш? Тоа е default програмче од windows-от или симни си друго програмче.

Најдобро ке биде ти да си го симнеш ACDSee 8/9/10...
Така да со сигурност ке ти ги пушта сликите...:smir:

или ACDSee Photo Manager 2009 11.0 Build 85

Значи имам Windows 7.Имам проблем при симнувањето преводи.
Ке се симне преводот.Отварам програмот за гледање (BS ) и програмот неможе да го најде преводот(кој патем сум го симнал на десктоп).Стискам на симнатиот фајл десен клик да му направам нали екстракт, ама таква опција немам.
Постои ли некое чаре?
Однапред благодарам.

Значи имам Windows 7.Имам проблем при симнувањето преводи.
Ке се симне преводот.Отварам програмот за гледање (BS ) и програмот неможе да го најде преводот(кој патем сум го симнал на десктоп).Стискам на симнатиот фајл десен клик да му направам нали екстракт, ама таква опција немам.
Постои ли некое чаре?
Однапред благодарам.

Eве ти ги сите преводи што постојат на македонски, српски и хрвацки
Код:
http://www.all4divx.com/subtitles/allmovies/Croatian+Macedonian+Serbian/1
A за таква опција да имаш Extract ти треба WinRAR

Ako moze drajver za graficka na: fujitsu siemens esprimo mobile v5555. samo mn. mi e itno!! thx

16ifujd.jpg
Aј сега?

Како да го тргнам ова што излегува при стартување на windows? Веројатно е останато од некоја претходно инсталирана програма и останат е само фајлот, ама не го покажува, не е ни hidden, еве што излегува:

70169994.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom