Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како да го конектирам лаптопот со мобилниот преку Bluetooth ? Преку лаптопот го наоѓам мобилниот, но со телефонот никако неможам да го најдам на листата.

Или можеби нешто погрешно правам, бидејќи прв пат пробувам да ги конектирам. Некој совет ?

This action is only valid for products that are currently installed!

и никако да инсталирам мсн !:nesum:

фала многу во секој случај

Пробај со програмава и не симнувај бета верзии обично тие не се бришат и прават проблеми :helou:

Не памтам кога последен пат имам играно игра на комјутеров, но вчера инсталирав Фифа 2007 за да се потсетам малку на старите времиња. И сега како што ја играм пола саат се гаси компјутерот. Вклучувам пак компјутер и си работам се си најнормално. Денес пак вклучувам се најнормално додека да ја вклучам играта т.е. исто како вчера после пола саат играње се исклучи. Ени ајдиа?

Не памтам кога последен пат имам играно игра на комјутеров, но вчера инсталирав Фифа 2007 за да се потсетам малку на старите времиња. И сега како што ја играм пола саат се гаси компјутерот. Вклучувам пак компјутер и си работам се си најнормално. Денес пак вклучувам се најнормално додека да ја вклучам играта т.е. исто како вчера после пола саат играње се исклучи. Ени ајдиа?

Изгледа ти прегрева графичката, или заради неисчистен/и кулер/и или некој кулер ти е рокнат.

А може и играта да е сјебана.

Изгледа ти прегрева графичката, или заради неисчистен/и кулер/и или некој кулер ти е рокнат.

А може и играта да е сјебана.

Имам интегрирана графичка, инаку кулерите се на процесорот и напојувањето се чисти, вртат, немат гајле:toe:

Мислам дека на право место барам помош. Имам вирус "Win32/Heur" кој се наоѓа во C:\WINDOWS\system32\vssadmin.exe . Антивирусот го наоѓа, меѓутоа вели дека е многу важен фајл и не остава да го избришам. Има некое чаре како да го исчистам вирусот или ќе морам да преинсталирам windows???
Бтв. Користам AVG антивирус

Ги средив Микрософите !!:)
И сега кога одам во Access и ставам го тоа што ми беше проблемот LeaguePad табелата ( DMB File ) ..
И кога одам Open и го ставам и зошто ми пише да пишам пасворд?:toe:
2qlh377.jpg

Ги средив Микрософите !!:)
И сега кога одам во Access и ставам го тоа што ми беше проблемот LeaguePad табелата ( DMB File ) ..
И кога одам Open и го ставам и зошто ми пише да пишам пасворд?:toe:

Можеби затоа што фајлот е заштитен со пасворд :nesum:

Другари ај ве молам мала помош.
- Користам Vipre Antivirus & AntiSpyware и ми помина лимитот 30дена.
Прашањето ми е:
-- Има ли некој што го користи овиј АнтиВирус и ако сака нека ми подаде линк за нов Серијал ?? плс.

Помош некој, тастатурата не ми работи.вчера го истргав комп од бирото и нешто тастатурата ми се сјеба. ништо не работи само 3 диоди цело време трепкаат.

Помош некој, тастатурата не ми работи.вчера го истргав комп од бирото и нешто тастатурата ми се сјеба. ништо не работи само 3 диоди цело време трепкаат.

Тоа обично се случува кога кабелот позади не е наместен како што треба. Извади го, па стави го пак.

Имам интегрирана графичка, инаку кулерите се на процесорот и напојувањето се чисти, вртат, немат гајле:toe:

Еве сега за тест инсталирав PES 8 ја пуштив на братучед ми ја играше 20 мин и компјутерот се изгаси. Чаре?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom