Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze odi vo system 32 smeni najdi go toa so ti go javuva deka ne e licenciran smeni mu ekstenzija i restartiraj go ok i ke se izgubi a posle iskluci si gi avtomatskite update ok pozdravZnam deka e neso za instaliranje da vidi Microsoft dali e piratski softvero,
Mene piratski mi e i pocnuva da me nervira, so run- msconfig nema niso go pokazuva ova... Dajte kazete so da napram
Значи....нова графичка...ако ти е под гаранција добро....ако не ти е носи ја кај некој елекроничар да ти залеми ист таков отпорник....5-6 денари се плус за рака...ако ти е познат и со пиво ќе пројдеш.
јас го имав истиов проблем пред една недела.. и ја поправија (демек) и ми зедоа едно 200 денари за поправката.... јас моментално користам Nvidia GeForce 7100 GS, сакам појака да си ставам нормално по можност од 8-та серија на GeForce ама не знам дали ке ми издржи од 8 серија матичнава, матичнава ми е MSI 649 Neo-V... и проверив дали ке може да ми ја издржи по интернет и во проспектот ама не си ја најдов ниту мојава графичка а камо ли од осмата серија... добро проспектот ми е стар 2 години и логички е и да ја нема (понови се осмата серија) ама трагично е шо не си ја најдов ниту на интернет мојава графичка - 7100 GS..... така да не знам што ке правам ке видиме, ке одам на сервис денес и ке ми кажат што е работава и дали може да ми поддржи матичнава појака графичка....Сребрен цилиндар ке да е кондензатор или capacitor na engleski за да побараш на гогле слики. Има цена од 10-20ден одприлике, проблемот е да се залеми квалитетно на плочката, иначе на кондензаторот фино лепо си пишува колку волта е (V) i капацитет у mF и лесно можеш да си купиш ист таков кондензатор у Логинг во Беверли рецимо. Уште лемилица и добар лемач ти фали
Кондензаторот ти е вероватно надуен, а тоа најчесто се дешава од превисока температура т.е слабо ладење на картицава, уште ако си ја клокувал да знаеш за другпат од шо ти изгорел.
Еј,дајте помогнете ми треба јузер и пасворд за НОД32 кој ќе трае долго.Бидејќи акаунтот ќе ми истече за едно 2-3 саата,и неможам да најдам друг акаунт.
Ве молам пратете ми на ПП.
Не знам јас брате... не користам Нод32... Ама види побарај по јутјуб јас таму најдов за антивирусов мој - Аваст 4.8 Про...:wink:ЕЈЈЈ,,,,ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ!!!!
јас го имав истиов проблем пред една недела.. и ја поправија (демек) и ми зедоа едно 200 денари за поправката.... јас моментално користам Nvidia GeForce 7100 GS, сакам појака да си ставам нормално по можност од 8-та серија на GeForce ама не знам дали ке ми издржи од 8 серија матичнава, матичнава ми е MSI 649 Neo-V... и проверив дали ке може да ми ја издржи по интернет и во проспектот ама не си ја најдов ниту мојава графичка а камо ли од осмата серија... добро проспектот ми е стар 2 години и логички е и да ја нема (понови се осмата серија) ама трагично е шо не си ја најдов ниту на интернет мојава графичка - 7100 GS..... така да не знам што ке правам ке видиме, ке одам на сервис денес и ке ми кажат што е работава и дали може да ми поддржи матичнава појака графичка....
:helou:
Не знам јас брате... не користам Нод32... Ама види побарај по јутјуб јас таму најдов за антивирусов мој - Аваст 4.8 Про...:wink:
Danke so much
Fala brat, inace ova so klik interesno ispadna![]()
Абе... дали на некој му се дешава ова мене шо ми се дешава???
Ко ќе отворам кајгана портал, Фајрфоксот 100% од процесорот ми зема, и сигурен сум дека е од флешот кој е поставен на страницата! Ова ми се дешаваше и ко ќе отворев он нет, имаше иста реклама и на кајгана и на он нет тогаш за опел мислам беше, абе корни процесорот !
Еве пример ко ќе отворам порталот, и пример ко ќе отворам форумот ( на форум не зема ресурси )... Колку шо знам порано ова не ми се дешаваше, имам amd 64 3500+ процесор и 512 рам, значи солидно...
![]()
![]()
имам линксус али флесуван ми е во dd-wrt v23 sp2..Сеа у Wireless му ставив лимит на брзината на интернетот е сеа дали е мозно во Лан конекцијата да се намести лимит или е невозмозно..
Јас со ова ги решавам рекламитеСе ми е најново... Најнови апдејти за виндоус, најнов флеш плеер, најнов јава рантајм, се... и заебава пак ! Збеснав...