Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Па сами ќе се ибришат, и овие новите ќе се упдејтираат.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да еве го симнав, видов се тоа. А пред да ги ре-инсталирам, треба да ги избришам старите? Бидејќи глеам дека се тука.
За секој случај, избриши ги, рестартирај го РС, па инсталирај нови.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Проблемот е тоа што он т.е. microsoft дознал дека твојот Windows не е лиценциран. А за да го поправис тоа имаш на интеренет програми како да го скинеш тој прозор или како да го кажам WARNING.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Или не нема или не можам да најдам, некој да ми каже како да исклучам автоматски да ми се појавува прозорчето за download на interenet download menager?:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Или не нема или не можам да најдам, некој да ми каже како да исклучам автоматски да ми се појавува прозорчето за download на interenet download menager?:smir:
1. На кои страни ти се појавува?
2. Што пробува да симне?

1) Блокирај ги тие страни на IDM
2) Избриши ја таа екстензија на фајлот (mp3 zip rar...) да не ги симнува автоматски

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
1. На кои страни ти се појавува?
2. Што пробува да симне?

1) Блокирај ги тие страни на IDM
2) Избриши ја таа екстензија на фајлот (mp3 zip rar...) да не ги симнува автоматски
фала -={K-O-R-U-N}=- го средив:smir:

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Ај избриши се што си инсталирал од ЦД-то, потоа стави го Цд-то, вклучи Блутут адаптерот и оди на Automaticaly install new hardware! Би требало да се реши!
izbrisav i otidov na Automaticaly install new hardware, i pocna i pisuvase v.comme is needed i jas sam da sum go nasol, i jas ne go najdov i si se iskluci

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Ми вика дека не ги поддржува сега па, тие што ги симнав.:kesa:
Направи и update на звучната картичка.
My computer / десен клик propertis / hardware / Divice Manager / Sounds, video and game controlers / види на кое имаш жолт извичник и оди горе во лентата што е направи му update driver.

Член од
3 септември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
2
imam maxtor od 40gb. pred nekoe vreme instalirav fedora 7 :tapp:.sega windows-ot ne moze da ja smeni particijata vo ntfs.
ako uspee da ja smeni posle restartiranje se brisat site podatoci.
nekoe resenie?

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Sakam da instaliram Mac os X na ne-apple masina.Ke moze li nekoj da mi objasni kako da go napravam toa bez da go zagubam windows.I koja verzija na mac osx e najdobra.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
антивирусот нејке да ми се апдејтира. имав нортон, го избришав и сега инсталирав авг и тој нејке да се адејтира. ми вика пробај да отвориш www.avg.com, пробувам и нејке. што е проблемот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom