За секој случај, избриши ги, рестартирај го РС, па инсталирај нови.Да еве го симнав, видов се тоа. А пред да ги ре-инсталирам, треба да ги избришам старите? Бидејќи глеам дека се тука.
Ми вика дека не ги поддржува сега па, тие што ги симнав.:kesa:За секој случај, избриши ги, рестартирај го РС, па инсталирај нови.
1. На кои страни ти се појавува?Или не нема или не можам да најдам, некој да ми каже како да исклучам автоматски да ми се појавува прозорчето за download на interenet download menager?:smir:
фала -={K-O-R-U-N}=- го средив:smir:1. На кои страни ти се појавува?
2. Што пробува да симне?
1) Блокирај ги тие страни на IDM
2) Избриши ја таа екстензија на фајлот (mp3 zip rar...) да не ги симнува автоматски
izbrisav i otidov na Automaticaly install new hardware, i pocna i pisuvase v.comme is needed i jas sam da sum go nasol, i jas ne go najdov i si se iskluciАј избриши се што си инсталирал од ЦД-то, потоа стави го Цд-то, вклучи Блутут адаптерот и оди на Automaticaly install new hardware! Би требало да се реши!
Провери на ЦД-то да не го имаш?izbrisav i otidov na Automaticaly install new hardware, i pocna i pisuvase v.comme is needed i jas sam da sum go nasol, i jas ne go najdov i si se iskluci
Направи и update на звучната картичка.Ми вика дека не ги поддржува сега па, тие што ги симнав.:kesa:
Мора да го има на ЦД-то!!!!!izbrisav i otidov na Automaticaly install new hardware, i pocna i pisuvase v.comme is needed i jas sam da sum go nasol, i jas ne go najdov i si se iskluci
Sakam da instaliram Mac os X na ne-apple masina.Ke moze li nekoj da mi objasni kako da go napravam toa bez da go zagubam windows.I koja verzija na mac osx e najdobra.