Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересираше за Resident Evil 3д (4 дел), најверојатно е сниман со нова технологија (што знам, пишува 3D and IMAX 3-D-...било како, ќе треба да почнам да се едуцирам во врска со 3Д :) 2д макар и хд изгледа веќе не е у мода)
Фала и на обајцата

Момци, да не ви се наоѓа случајно контролер за Hitachi deskstar од 200 GB? Или пак цел хард диск.

Имам еден сив џојстик од Гембирд. Го купив од Техномаркет. Играв неколку месеци со него и после го запоставив. Сега по можда една година ми се расипа тој еден друг и ај да играм со овој. Кога и да го ставам во компјутер ми пишува доле десно USB device not recognized и не ми се пушта. Да не знае некој до што може да е проблемот?

Имам еден сив џојстик од Гембирд. Го купив од Техномаркет. Играв неколку месеци со него и после го запоставив. Сега по можда една година ми се расипа тој еден друг и ај да играм со овој. Кога и да го ставам во компјутер ми пишува доле десно USB device not recognized и не ми се пушта. Да не знае некој до што може да е проблемот?

Колку пари - толку музика. Ама пробај да му ги реинсталираш драјверите, може ќе се опраи.

Колку пари - толку музика. Ама пробај да му ги реинсталираш драјверите, може ќе се опраи.
Немам појма каде е тоа цедето ако воопшто и го имаше. Да не има негде на интернет драјвери?

Немам појма каде е тоа цедето ако воопшто и го имаше. Да не има негде на интернет драјвери?

Другар ми кажа една страна, www.google.com мислам беше, таму имало многу драјвери.

Другар ми кажа една страна, www.google.com мислам беше, таму имало многу драјвери.
Фала многу. Првпат ја слушам странава па ќе видам. Иначе појма намам како се вика моделот на џојстикот.

Фала многу. Првпат ја слушам странава па ќе видам. Иначе појма намам како се вика моделот на џојстикот.

Барај џојстици од Gembird на Google да ти ги дава по слики, најди го твојот, и ќе најдеш кој модел е.
Или пробај на официјалната страна на Gembird.

Барај џојстици од Gembird на Google да ти ги дава по слики, најди го твојот, и ќе најдеш кој модел е.
Или пробај на официјалната страна на Gembird.
Го најдов моделот на џојстикот и на оваа страница http://www.gmb.nl/default.aspx?ref=JPD-SHOCKFORCE&op=products&op2=item&id=2740 пишува под мануалс дека за овој модел на џојстик не се потребни драјвери.

Дали е компатибилно?

Однапред извинување ако прашањето е некаде одговорено ама имам мака...
Ми цркна хард дискот на лаптопот и планирам да нарачам од USA кога ќе се враќа сестра ми да ми купи, дека се поефтини.
Се мислам дали тој HDD што би ми го купила таму ќе можам да го закачам на моето HP купено во Македонија?
Има ли проблеми со струја/волтажа? Компатибилно ли е?
И откако ќе го закачам,право ОС му инсталитам така???... автоматски ќе се форматира??? (и се што треба) за да работи најок?
Најмногу ви благодарам!

нема никаков проблем
компатибилен е, ќе си тера и на наша струја/волтажа и ампеража.
Инсталирај ОС и со здравје да си го користиш :)

нема никаков проблем
компатибилен е, ќе си тера и на наша струја/волтажа и ампеража.
Инсталирај ОС и со здравје да си го користиш :)

Фала! Посакувам некој да ти поклони еден екстерен... доволно е 1тера... Се најдобро!

а отиде ли под драјвери? еве на слика:
captur1283679587.jpg
позз!

Треба да го сменам ЦДРомот и сега ме прашаа каков вид на приклучок имам, имало 2 врсти како да проверам ајде нека пише некој...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom