Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Помош ..

Ми треба една помош..
Кога ке уклјучам Mozzila Firefox , Internet Explorer , Opera .. и одам на http://forum.kajgana.com и излева следново ..

untitl10.jpg

И.. помогнете ми .. имам касперски .. нема ништо таму за тоа ..

Помош!!!
Неможам да менувам од кирилица на латиница со алт+шифт!
и доле десно во тулбарот кај иконките кликам на англиски да биде не сака никако да се смени само на Македонски си стои!

Помош!!!
и доле десно во тулбарот кај иконките кликам на англиски да биде не сака никако да се смени само на Македонски си стои!

Да провериш ти да не имаш некој малициозен софтвер (вирус)......најчесто од тоа така прави.....поззз

Помош!!!
Кантерџија? :)

Удри му анинстал на сХе-то и се ќе се среди после рестартот.

Вака значи...тоа е вирус и секако дека има начин да се избрише...ке напраиш вака
Идеш Start-->Run-->Cmd-->и ти се појавува С:\documents and settings\твоето име на компјутерот>
е сеа треба два пати да напишеш (cd..) додека не се врати на С:\
тогаш пишуваш attrib..и ке видиш кои фајлови ке ти ги покаже..
откако ке го напраиш ова види дали имаш Autorun.inf или ntde1ect.com
Едно од овие две мора да го има...е сеа ти ке ми пишеш кое е и ке ти кажам како да го избришеш..:helou:

ова е друже NTDETECT.COM сеа кажувај како да го средам :) еве и слика за доказ :)
untitl10.jpg

Да провериш ти да не имаш некој малициозен софтвер (вирус)......најчесто од тоа така прави.....поззз
Ај ке пробам со некој антивирус да видам првен што ке стане!
Кантерџија? :)

Удри му анинстал на сХе-то и се ќе се среди после рестартот.
Токму така одкоа го ставив схе заебава работава! ај ке видам што може да направам!
ФАла на Двајцата!

Ај ке пробам со некој антивирус да видам првен што ке стане!

Токму така одкоа го ставив схе заебава работава! ај ке видам што може да направам!
ФАла на Двајцата!

Sorry ама у моментов не ми текнува...шо беше тоа схе?

хмм ај некој да ми помогне, вака:
Имам симнато еден филм од нет на два дела, и сега сакам да го склопам во еден дел право да не ги отварам 1 па 2 да ги гледам одеднаш во 1 дел да ги склопам има ли таква можност или?

хмм ај некој да ми помогне, вака:
Имам симнато еден филм од нет на два дела, и сега сакам да го склопам во еден дел право да не ги отварам 1 па 2 да ги гледам одеднаш во 1 дел да ги склопам има ли таква можност или?

Пробај со:

avi joiner

Имаш GOOGLE, Rapishare, Torrent.... значи лесно ќе го најдеш.

Пробај со:

avi joiner

Имаш GOOGLE, Rapishare, Torrent.... значи лесно ќе го најдеш.
Фала ти многу!

а, да те прашам уште нешто ова само за филмови е ? , пример може ли 2 песни да ги направам една или слично па дали може да разделам нешто тоа ми треба мене ?

ShE Injected!-програмче!
за да не се игра со пачови на кантер ама некако на маливе дечишта им успева!
Какви пачови?
Хакери,Читови и разни глупости, пачови е дозволено без схе.:jaj:

Фала ти многу!

а, да те прашам уште нешто ова само за филмови е ? , пример може ли 2 песни да ги направам една или слично па дали може да разделам нешто тоа ми треба мене ?

Ова спојува само клипови. За музика, побарај го Sound Forge.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom