Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми пратија една слика во фонт .CDR и сега незнам во која програма да ја отворам?
Пробав паинт, ацд сее, фотошоп... ама не ја отвара??
Некој предлог, некоја друга програма???

Овој дел не ти го разбирам баш...

A иначе CDR ти е Corel Draw, значи со COREL треба да го отвориш.

Овој дел не ти го разбирам баш...

A иначе CDR ти е Corel Draw, значи со COREL треба да го отвориш.
Аха аха... Оти немам Corel затоа неможам да ја отворам.
А иначе мислев на јпг, бмп... :smir: Фала ке ја оправам

де кажејте до шо е проблемот.. отварам Мозилла и влегувам на форумот и вртам со тоа кругчето на глувчето и не оде како што треба делови по делови се отварат ми сецка до со може да се да го е...

де кажејте до шо е проблемот.. отварам Мозилла и влегувам на форумот и вртам со тоа кругчето на глувчето и не оде како што треба делови по делови се отварат ми сецка до со може да се да го е...
сигурно не ти е проблем до компјутерот, или до нетот или глувчето ти е ШИТ! :jaj:

сигурно не ти е проблем до компјутерот, или до нетот или глувчето ти е ШИТ! :jaj:
не е до нетот ни па до глувчето јас мислам дека е до ком така ми се чине.. кажејте шо да праам

а да снимам и да ви дадам да видате... може?? e а после ако влезам во друг под форум не ми сецка до шо е да го еб...

бас сега видов до мозила е преку интернет експлорер не ми прави така со да правам да ја избришам ли и да инсталирам нова или неш др некој знае ??:smir::smir:

бас сега видов до мозила е преку интернет експлорер не ми прави така со да правам да ја избришам ли и да инсталирам нова или неш др некој знае ??:smir::smir:
Стави постара верзија, ако оваа ти е тазе апгрејдувана.

Инсталирај си драјвери за графичката.

Aко имаш инсталирано, тогаш иди вака.

На мозилата иди у TOOLS па во OPTIONS. Иди у ADVANCED табот и од таму штиклирај го Use smooth scrolling

Инсталирај си драјвери за графичката.

Aко имаш инсталирано, тогаш иди вака.

На мозилата иди у TOOLS па во OPTIONS. Иди у ADVANCED табот и од таму штиклирај го Use smooth scrolling
инсталирана ми е графичката како мое да не е инсталирана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom