Ag0rA
NEBO666
- Член од
- 29 февруари 2008
- Мислења
- 1.667
- Поени од реакции
- 60
незнам дали овој проблем е хардверски, или софтверски, но според она што го прочитав на плавиот екран на смртта...за еден процент сум повеќе сигурен дека е софтверски одколку хардверски...
Пред неколку дена хард дискот почна чудно да ми чука...го знам звукот што го прави хард дискот при нормална работа, но овој е сличен на звукот што се добива кога со монета ќе чукаш на нешто...
Х.Дискот работеше нормално се до вчера...
Почнаа да ми се појавуваат плави екрани на смртта...неможам ни сејф мод да покренам....го започнав процесот на преинсталација на икс пе-то, но ми се појави дека не е детектиран хард диск, иако пред тоа во биос-от беше детектиран....
Има ли некој појма за што се работи?
Може некако да се реши овој проблем...
Ми се појавува плав екран на смртта, со следнава содржина.
A problem has been detected and windows....to prevent damage to your computer.
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
If this is first....
...*** STOP: 0x000000ED (0x812.....
Што да правам сега?
Овој плав екран ми се појавува и на сејф мод...мислам дека пред тоа ми се појаву плав екран со друга содржина...
ИИИИИ, има некој идеја што да правам?
Пред неколку дена хард дискот почна чудно да ми чука...го знам звукот што го прави хард дискот при нормална работа, но овој е сличен на звукот што се добива кога со монета ќе чукаш на нешто...
Х.Дискот работеше нормално се до вчера...
Почнаа да ми се појавуваат плави екрани на смртта...неможам ни сејф мод да покренам....го започнав процесот на преинсталација на икс пе-то, но ми се појави дека не е детектиран хард диск, иако пред тоа во биос-от беше детектиран....
Има ли некој појма за што се работи?
Може некако да се реши овој проблем...
Ми се појавува плав екран на смртта, со следнава содржина.
A problem has been detected and windows....to prevent damage to your computer.
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
If this is first....
...*** STOP: 0x000000ED (0x812.....
Што да правам сега?
Овој плав екран ми се појавува и на сејф мод...мислам дека пред тоа ми се појаву плав екран со друга содржина...
ИИИИИ, има некој идеја што да правам?