SV-Strange
Sorcerer Supreme
- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 3.604
- Поени од реакции
- 367
Не може такво нешто, или грешам?!
XP и Vista се на различни партиции, т.е. на различни хард дискови.Ај малце поише детали....Прво дали ИксПе-то и Виста-та се на иста партиција...Ако се ке ти отидат и двата OS-а...Второ ја несваќам дали уопште имаш ти сеуште Виста...пиши...и шо сакаш да постигнеш не те сваќам...
C:\>format C: :smir:Princ, imam anti virus , kaspersky so nov update , i pak go skenirav najde nekoi virusi gi izbrishav , i pak isto mi praj ... care nekoe drugo![]()
Imam antivirus Nod32 3.0.621.0 i vo posledno vreme mnogu cesto go preinstaliram zatoa sto po nekoe vreme nesaka da se update-uva i dava info. Could not connect to server.Prvo imav instalirano nekoj patch ,pa sega fix...nekoe resenie za ova?
Финтата е што лошо е кракнат, јас користев до пред некое време сега веќе не, чекам да искочи убав фикс па ќе го инсталирам.Nikoj ne koristi Nod za da mi pomogne okolu ova...???
Epa togas ke te zamolam ako ne zaboravis da mi kazes i mene preku pp koga ke iskoci nov fix sto ke funkcionira kako sto treba.Финтата е што лошо е кракнат, јас користев до пред некое време сега веќе не, чекам да искочи убав фикс па ќе го инсталирам.
Не се мачи со преинсталирање ништо нема да постигнеш освен тоа што ќе потрошиш време.
Совет: земи си друг антивирус во меѓу време.
Epa togas ke te zamolam ako ne zaboravis da mi kazes i mene preku pp koga ke iskoci nov fix sto ke funkcionira kako sto treba.
Fala mnogu!![]()
Напишав погоре дека верзијата е 3.0.621.0 која ја користев со fix, а пред оваа имав некоја 6.0.5.....(нешто така беше ако не се лажам) за која имав пач , но исто така по извесно време не сакаше да се update-ира.А која верзија ти е антивирусот, јас имам еден фикс шо е ок.
ти излегува нешто како Generic Host и ти паѓа интернетот и не можеш да се конектираш ако не рестартираш тоа ли е???mr_wicked jas obicno to go pram so Windows XP cd hehe.. ama go najdov careto , go iskluciv kaspersky i nemam nikakov problem , znaci toj nesho mi blokira , izgleda toj procesot , services.exe... ako znaj nekoj to kako da go fixnam da ne mi go blokira toj proces da se konektira na net..
toa mene mi iskaca na stariot komp... ako ne ti e tesko pisi kako da go resamти излегува нешто како Generic Host и ти паѓа интернетот и не можеш да се конектираш ако не рестартираш тоа ли е???