Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Zdravo decki, Neznam dali pisuvam na pravilnoto mesto na forumov. Se izvinuvam dokolku ne. Samo sto ne sum doziveal srcev udar. Ja imam zaboraveno lozinkata na mojata gmail adresa.
Nemam staveno secondary email address i ne si go znam odgvorot na security question koe sum go napisal pred tri godini.
Dali ima ama bilo kakvi sansi da si go povratam e-mailot nazad?
Blagodaram
секонд опинион = НЕ ..... напрај си нов

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Vake imam eden problem kompjuterov u posledno vreme pocna premnogu cesto da se restartira samiot mi se pojavuva Blue Screen of Death.Ednas go formatiav i ne se restartirase posle nekoe vreme pak pocna, isto i koga uklucuvam kamera stom ja stavam kamerata odma momentalno se restartira.Moze nekoj da mi kaze lek za ova?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Мени ги драјверите за WebCamot

И кај мене беше тој проблем... се среди со други драјвери

Член од
8 февруари 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
Koristev kaspersky antivirus,ama mi istece,i staviv nod32 deka e besplaten a i site mi go preporacaa. Ama ne mi faka nikad trojanec,a so kaspersky se slucuvase cesto da mi pokaze. I za da proveram,go izbrisav nod32,i pak kaspersky go instalirav,i mi pokaza na scan 15 detected,vakvi:
deleted: Trojan program Trojan-PSW.Win32.VB.ma
deleted: Trojan program Trojan-Downloader.Win32.Agent.auv
deleted: Trojan program Trojan.Win32.Obfuscated.en

Znaci,nod32 nisto ne pokazuva so scan, a kaspersky da.
Prasanjeto mi e dali se opasni virusive,pa da si najdam pak kod za kaspersky(da se pomacam malku) da go prodolzam,ili se nekoi finti bezopasni za komjuterite za da im se prodavaat antivirusite,pa zatoa nod ne gi detektira.
Незнам што да ти кажам,секој тројан е опасен,може нajдобро ќе биде да направиш еден формат и после да го ставиш нодот32,еве само отвори го линков и види што вика за овој антивирус :) ова е од денес!http://www.kajgana.com/more.php?id=451&tema=17

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Мени ги драјверите за WebCamot

И кај мене беше тој проблем... се среди со други драјвери
Ja zabraeev da pisem deka i koj ce uklucim Winamp ili Windows Media ili sto i da e pocnuva toa sto go pustam i po 2-3 sec povtorno se pojavue Blue Screen of Death (kamerata ne e uklucena) i posle od koj ce restartira koga ce se podigne windows posle 30 sec pak paga i taka nekolku pati

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ja zabraeev da pisem deka i koj ce uklucim Winamp ili Windows Media ili sto i da e pocnuva toa sto go pustam i po 2-3 sec povtorno se pojavue Blue Screen of Death (kamerata ne e uklucena) i posle od koj ce restartira koga ce se podigne windows posle 30 sec pak paga i taka nekolku pati
ами формат ???

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Да, пробав но не бидна. Можеби затоа што имам повеќе програми паралелно пуштено (multitask), или што? Го дефрагментирав и пак е истото.
Toше барав погоре да видам што е проблемот не најдов ај уште еднаш накратко што е ?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Toше барав погоре да видам што е проблемот не најдов ај уште еднаш накратко што е ?
Абе на речиси сите песни што ги имам во PC (и ги слушам во Winamp) во последно време, на секоја втора песна ми се слуша сецкање негде на средина, а кај некои песни и на повеќе места, по едно мало делче е откинато или пак се слуша нешто како “так так“ на песната како да не е добро преснимена од CD.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Види глуп проблем бе Тоше драјверите за звук ги имаш преинсталирано може тие прават некои конфликт.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Види глуп проблем бе Тоше драјверите за звук ги имаш преинсталирано може тие прават некои конфликт.
Ај ќе ги преинсталирам, макар што ова е проблем од скоро, и баш буквално ги оштетува песните и после и на MP3-плеерот ми се слушаат заедно сосе “сецките“ :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ај ќе ги преинсталирам, макар што ова е проблем од скоро, и баш буквално ги оштетува песните и после и на MP3-плеерот ми се слушаат заедно сосе “сецките“ :)
Да не си инсталирал некој квази софтвер за музика - кодекси и сл ??

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Да не си инсталирал некој квази софтвер за музика - кодекси и сл ??
Па имам K-Lite Codec Pack, ама го имав и претходно него т.е уште од почетокот на користењето на компјутерот па немав слични проблеми. Патем дали може тоа да е заради тоа што имам MSN Plugin за да се појавува на МСН тоа што го слушам? Баш сега пред мои очи и уши, една песна така ја пуштив и одма цак цак :)

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Може да е и во најлошиот случај оштетување на дискот, пробај со некој софтвер како на пример system mechanic да го провериш дискот дали е ок

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom