- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Видов еден Србин експлодира преескаДа ви еб*м глупите навивачи, цела утакмица ништо не пеат за нивната држава, т.е да им дадат стилум на нивните играчи...Мислам дека со такво скандирање само повеќе ги палат на Србите![]()
Србија има натпревар повеќе.Абе што јајте многу против Хрвативе,како победија не е битно иако најреално ке беше нерешено.Сега се 2-ри со 6 бода како и Србија само што Србите имаат натпревар помалу.И за сениориве не се напрај киаметот ако не отиде Хрватска,чудо големо.И турциве се бидени нон=стоп на големиве натпреварувања и никому ништо.
A што си мислиш ти дека кога ќе се игра ова во Србија ќе се пее нешто поразлично???Да ви еб*м глупите навивачи, цела утакмица ништо не пеат за нивната држава, т.е да им дадат стилум на нивните играчи...Мислам дека со такво скандирање само повеќе ги палат на Србите![]()
A што си мислиш ти дека кога ќе се игра ова во Србија ќе се пее нешто поразлично???
Ќе ечи цел стадион убиј кољи усташ да не постои,и пичке усташке и сл. работи.
Тоа го викам и ја.Истото е и на едната и другата страна.За танго се потребни двајца.Тоа барем според мене не треба да се употребува на стадионите... на што личи тоа "Уби Србина" или "Четничке пичке"... знам дека исто ќе биде и во Србија, ќе се пее "Уби Хрвата, да албанец нема брата" или "Биче меса, биче меса, клачемо Хрвате"... на ништо не личат овие скандирања, истото го кажа и коментаторот на HRT2... ама тоа ти е, има големи "патриоти" во сите земји на 18-19 години, исто како и во нашата што немаат благе везе со Историја![]()
I jas sum protiv vakvite skandiranja,ama mora da svatime kade ziveeme i deka vojnite ostavija golema traga na seto ova i na zalost mesto seto ova da se simiri se javuvaat nekoi kopilji koi blage veze nemaat so istorijata na nivnata zemja i skandiraat "Ubi hrvata da Albanec nema rata" i sl.,ama pak vikam na zalost toa e toa.Тоа барем според мене не треба да се употребува на стадионите... на што личи тоа "Уби Србина" или "Четничке пичке"... знам дека исто ќе биде и во Србија, ќе се пее "Уби Хрвата, да албанец нема брата" или "Биче меса, биче меса, клачемо Хрвате"... на ништо не личат овие скандирања, истото го кажа и коментаторот на HRT2... ама тоа ти е, има големи "патриоти" во сите земји на 18-19 години, исто како и во нашата што немаат благе везе со Историја![]()