Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.252
- Поени од реакции
- 46.632
Де бе човек, на фан клуб Италија си ги читал некогаш ? За време на ЕП сечеа вени па коинциденција или не, на никого истото не им сметаше, дај олабавете веќе од оваа дискусија, тргнати се тие што провоцираа и мешаа политика од темава и тоа е тоа, нека се продолжи со главната тематика, се останатое офтопик ...............не ми е јасно како може да НАВИВАШ за други репрезентазици земји(да имаш сипматии ОК,да си ја ставил на спортска ОК,жена ти е од таму ОК) кога си ИМАШ СОПСТВЕНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА.....да си Палестинец,Курд,Тибетќанец итн(кои немаат сопствени репрезентации) ќе те разберев да НАВИВАШ за сосема трета земја....ова вака мене ми нема смисла![]()
Кога Турција израмни против Хрватска на ЕП кренав цел кафич во воздух, навивав за нив и навивам у принцип за нив на големите наптреварувања ( на наредново нема зашто не се пласираа ), тоа демек ме прави помалце македонец од тебе и останатите ? Не бе, грешка си, али тоа што веќе 20 години сме на некое т.н. фудбалско дно си го прави своето .
Еве ти еден типичен пример, хрвати ни се чудат како може во наша земја да навиваме за нив на ЕП или СП, тоа им беше ептен чудно, исто и за Италија се чудеа, Србија и останатите али она фудбалско скалило на кое сме во моментов си го прави своето, они никогаш не биле на истото и едноставно не знаат како е
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Е баш за ваквите малоумни ставови мислев, сеа и тоа што за Интер навивам ти смета, убаво реков, 21 век, соочи се со реалноста и прекини со офтопиците, врска си немаат со темава .........за себе збориш и за таквите како тебе-навивате за Јуве,Интер,Барса,Ман Јун( вие си мислите дека навивате за нив) само се прашувам колку пати имате отидено на нивна утакмица..............се разбира НИЕДНАШ