CafeDelMar
Luminance
Баш тоа .
Прв сексуален партнер.Без посебни потресувања.
Прв сексуален партнер.Без посебни потресувања.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секогаш ке се секаваш на него..
da da sekogas ke se sekavas
jas iskreno ne bi sakala toj sto ke mi bide prv da mu kazam deka mi e prv zs na maskite im se digaat akciite i demek "ej ja skinav onaa" ...wow golemo cudo...ama ne bi imala seks so nekoj so go gleam prv pat taka da ke mora da znae deka mi e prv
znam deka ke go pamtam cel zivot ama poveke ke go pamtam onoj sto njmnogu me doveduval do vrvot i so toj sto najveke sum uzivala...:smir:
haha i da si mislam deke e najdobar...neeee taka....poentata mi bese deka ne na site zenski im e tolku bitno koj ke bide prviot i deka ne site go preuvelicuvaat toa...sto ako mi e prv ako ne mi bilo ubavo so nego...povazno mi e koj ke mi bide posleden,so koj ke "zaglavam" do kraj na zivotot:smir:ондак чекај до прва брачна ноќ, мажот ти сигурно нема да се фали "еј ја скинав онаа "![]()
Па ми треба некој барем што ќе го сакам.За да можам да се сеќавам со задоволство на тоа...
Зошто мислиш дека нема да дознае дека ти е прв ако не му кажеш?jas iskreno ne bi sakala toj sto ke mi bide prv da mu kazam deka mi e prv zs na maskite im se digaat akciite i demek "ej ja skinav onaa" ...wow golemo cudo..
A со крвта што ќе тече шо правиме? Или не знаеше дека тече крв:uvo:jas iskreno ne bi sakala toj sto ke mi bide prv da mu kazam deka mi e prv zs na maskite im se digaat akciite i demek "ej ja skinav onaa" ...