Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

Секогаш ке се секаваш на него..

Значи тоа што е прв на кој си му верувала за да направиш нешто повеќе од обично држење за рака. Ќе се сеќаваш како си се однесувала и реагирала во тој момент, како било и толку.:toe:

jas iskreno ne bi sakala toj sto ke mi bide prv da mu kazam deka mi e prv zs na maskite im se digaat akciite i demek "ej ja skinav onaa" ...wow golemo cudo...ama ne bi imala seks so nekoj so go gleam prv pat taka da ke mora da znae deka mi e prv:toe:
znam deka ke go pamtam cel zivot ama poveke ke go pamtam onoj sto njmnogu me doveduval do vrvot i so toj sto najveke sum uzivala...:smir:

Штом би ми бил прв тоа ќе значи дека имам доверба во него, дека го сакам доволно за да му ја дадам својата невиност, дека се чувствувам сигурно со него.Овие причини прават да ми значи и нормално цел живот ќе се секаваш на него како прв:pipi:..

jas iskreno ne bi sakala toj sto ke mi bide prv da mu kazam deka mi e prv zs na maskite im se digaat akciite i demek "ej ja skinav onaa" ...wow golemo cudo...ama ne bi imala seks so nekoj so go gleam prv pat taka da ke mora da znae deka mi e prv:toe:
znam deka ke go pamtam cel zivot ama poveke ke go pamtam onoj sto njmnogu me doveduval do vrvot i so toj sto najveke sum uzivala...:smir:

ондак чекај до прва брачна ноќ, мажот ти сигурно нема да се фали "еј ја скинав онаа " :):):):vozbud:

ондак чекај до прва брачна ноќ, мажот ти сигурно нема да се фали "еј ја скинав онаа " :):):):vozbud:
haha i da si mislam deke e najdobar...neeee taka....poentata mi bese deka ne na site zenski im e tolku bitno koj ke bide prviot i deka ne site go preuvelicuvaat toa...sto ako mi e prv ako ne mi bilo ubavo so nego...povazno mi e koj ke mi bide posleden,so koj ke "zaglavam" do kraj na zivotot:smir:

Незнам што краваат девојките толу фама околу тоа...добро знам прв едно друго...ама па да го чекаат тој вистинскиот,од кај знаете кој е тој вистинскиот? :toe: 90% нема да завршите со првиот пред матичар така да нема ништо посебно во тоа

Има еден добар виц или подобро кажано анегдота, бидејќи е пола ако не и цела вистина.
Двајца другари се шетаа навечер низ град и во една мала мрачна и празна уличка гледаат една девојка и едниот му вика:
- Еј ај да ја фатиме и изебеме оваа.
- Не бе, батали тоа дај да ја натепаме убаво, бар да не памти

Па ми треба некој барем што ќе го сакам.За да можам да се сеќавам со задоволство на тоа...

Па ми треба некој барем што ќе го сакам.За да можам да се сеќавам со задоволство на тоа...

а ако ти дал добро СЕКС задоволство и си свршила 4-5 пати за бреме од 1 негова тура тој ке го памтиш ли ????:toe: :toe:

jas iskreno ne bi sakala toj sto ke mi bide prv da mu kazam deka mi e prv zs na maskite im se digaat akciite i demek "ej ja skinav onaa" ...wow golemo cudo..
Зошто мислиш дека нема да дознае дека ти е прв ако не му кажеш?

jas iskreno ne bi sakala toj sto ke mi bide prv da mu kazam deka mi e prv zs na maskite im se digaat akciite i demek "ej ja skinav onaa" ...
A со крвта што ќе тече шо правиме? Или не знаеше дека тече крв:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom