Стенкање за време на секс

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
се заигруваме, она почнува длабоко да дише, тоа ме пали па почнувам и јас --- тоа неа ја пали, она почнува да цивка ---- тоа мене ме пали, убацувам у поголема брзина и се забрефтувам ---- тоа не пали двајцата, се додека ....... БААААМММ, све ни е како у Washington DC за време на Independence Day прославата :back:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...dobro aj sea site po malce ili poishe stenkame(ispushtame zvuci grlati)...nego sto e so muabetot???...praite malce dirty-sweet-talking... na uvce ili onaka na glas???...oooo yeeeaaah, baby let me be your fantasy...you know what I'm thinking about and around...:vozbud:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Abe why not...normalana rabota e toa samo te stimulira poveke ubavo bi bilo koa i mazot bi stenkal:D

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
сакам придушено стенкање на увце кое има тенденција полека полека да премине во гласно дерење :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud:(доколку сме сами,во спротивно само на придушено нека остане молам):icon_lol:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Секако дека стенкањето е уметност во сексот...
И едноставно стимулира, те пали... како почнува да стенка се погласно добиваш нагон да ја е*еш се посилно, да ја растуриш... обично сакам гласно стенкање.
Поретко сум за бавен релаксирачки секс со тивко стенкање на увце..

Јаките звуци се составен дел од добриот секс. Ономатопеја :pos:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Виктор Појзон не е невина не дудлај:pos:
Иначе за темава сакам да кажам дека постот на Батистута е сосема коректно и правилно напишан....тоа е убавина, знак дека нешто ептен добро се случува

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Според мене,стенкањето е знак дека се ужива во сексот или како што некои милуваат да го кажат "водење љубов",а тоа партнерот уште повеќе го пали бидејќи гледа дека ја има способноста да ве задоволи и да направи да ви е убаво...што мислам и дека го прави посигурен за време на чинот и горд на своите способности.:)

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Стенкањето на партнерката ми ја провоцира ејакулацијата. :D па така често пати завршуваме во исто време. ;)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Па да убаво е во секој случај...ама сензуално стенкање а не дарење да ти ги затне ушите...

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
Виктор Појзон не е невина не дудлај:pos:
Иначе за темава сакам да кажам дека постот на Батистута е сосема коректно и правилно напишан....тоа е убавина, знак дека нешто ептен добро се случува

e ako de jas samo prasav cisto informativno sakav da znam.ne rekov drugo nisto.:vozbud:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Мразам пискање и врискање (иако чест ефект е тоа) али убаво стенкање од задоволство е пријатна музика за ушите а исто така и јас стенкам ако имам зорт со некое ептен тесно пи*е

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Мразам да стенкам, може само некои тивки воздишки, али стенкање никад, не ми ни доаѓа да стенкам, не дека се воздржувам од тоа.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom