видов тоа, окул 6500ден се повеќето... мислев некој испробан,докажан монитор...Сите 19ки на пазарот моментално се испод 100 евра. И сите се исти.... За 150 евра веќе имаш 22ки.
Не се заебувај со 19 (освен ако не бараш 4:3 формат) оди директно на 22 или на 24-кавидов тоа, окул 6500ден се повеќето... мислев некој испробан,докажан монитор...
Нема таков земи било што..колку пари толку музика али да купуваш 19 у ова време е многу лош потег, најмалце 21/22.видов тоа, окул 6500ден се повеќето... мислев некој испробан,докажан монитор...
Како што реков, сите 19ки се исти.испробан,докажан монитор...
значи вака го ставив хард дискот на друг компјутер го форматирав се ок уклучи не инсталирав ништо друго само видосот.го извадиц хардот и го вратив на другиот ком и сега проблем се појавува една цртичка горе лево и трепка и никако да подигне виндосот што ке му е сега па?на оној хард диск што го форматирав помош?
Форматирањето и инсталирањето на виндовсот на друг различен компјутер...тоа ќе да е......
Преинсталирај Windows на компјутерот на кој ќе го користиш дискот не на друг. Што и да правиш сега само ќе се мачиш непотребно а крајниот резултат веројатно пак ќе биде преинсталација.значи вака го ставив хард дискот на друг компјутер го форматирав се ок уклучи не инсталирав ништо друго само видосот.го извадиц хардот и го вратив на другиот ком и сега проблем се појавува една цртичка горе лево и трепка и никако да подигне виндосот што ке му е сега па?на оној хард диск што го форматирав помош?
Абе ...знам дека ти чуда правиш.....:pos2:..еден е Јовче.....:helou:Јас имам форматирано и инсталирано виндоус на хард диск од др ком и ок си беше све.
neznam tocno samo znam deka ima dvojadren procesor 2.?ghz,a inaku ispadna deka samo grafickata ne cini ,pa ako imas graficka za prodavanje i ako ima nekoj so znae da ja namesti ke zavrsime rabota )То ама баш ништо не ми кажва .... Кажи ми процесор и марка или само модел ... Па да видиме шо можам да напрам со то шо има во него .
Imam dr graficka ova starata mi e ama ne sakam da mi sejt da mi drzit prasina i da ja napram,znam jas na low ke ja klam ama ne mozit nisto da se napret samo so ke ja pustma igrava i mesat,gta iv ja igrav so nea na 1024 na medium-low mislam i sega ni na low nejkit.Играј ги на LOW или купи си јака графичка.
NE MOZEV DA CEKAM DUR MI PRATAT ODGOVIR P OVDE KE PISAM.
Барам програм за враќање на документи од мајкрософт ворд.Инсталирав програм за да ги избришит вирусите нешто демек и ми ги избриша и тие податоци и не знаев се дур не си ги побара сестрами документите.АКО МОЖИТ ПОБРЗО ПРОГРАМА ДАВАЈТЕ ДЕКА КЕ МЕ „ОПЕРИТ“ СЕСТРАМИ,И ТРЕБАТ ЗА НА ФАКС.ФАЛА