Помош, проблеми, прашања, совети...

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
здраво, компјутеров во последниве 2 дена почна да бучи како луд.. го отворив куќиштето, ја исмукав прашината ама еве го пак.. ми се има десено и порано ама за 1 ден и престанувало ова ептен затера.. ај ако знае некој некое чаре нека каже. поздрав и фала :smir:
Види кулеро и не мене старио така ми правеше смени го кулеро и после предеше.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
здраво, компјутеров во последниве 2 дена почна да бучи како луд.. го отворив куќиштето, ја исмукав прашината ама еве го пак.. ми се има десено и порано ама за 1 ден и престанувало ова ептен затера.. ај ако знае некој некое чаре нека каже. поздрав и фала :smir:
Провери ги температурите дали се во ред и ако немаш зголемено греење немаш проблем, посебно ако е вентилаторот на напојувањето немаш никаков проблем. Пробај кога ќе го вклучиш со благо потчукнување може да се намести и да ја намали буката. Во секој случај: се додека бучи биди сигурен дека работи и лади :)
Ако ти смета буката не верувам дека ќе можеш да го поправиш со чистење и/или подмачкување ... земај нов вентилатор.

Песимист

Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Значи вака сакам со s-video да приклучам пц на тв го иам овој кабел само со женски бананки

Тај оде со графичката само шо кај мене бананките се женски е сеа каков треба да купам за да приклучам кажите за да не тражам по градо и мислам дека мојто ТВ нема vhs него со скард ке треба.Фала ногу:smir:
Anyone:smir:

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
^Прво треба графичката да има некаков тв излез.
Второ ти треба s-video <-> банана <-> скарт адаптер , ваков кабел+скарт адаптер ќе бараш.

Песимист

Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
^Прво треба графичката да има некаков тв излез.
Второ ти треба s-video <-> банана <-> скарт адаптер , ваков кабел+скарт адаптер ќе бараш.
Среди го јас преска у секој случај фала ......Само со кабелот имаше проблем тоа јас прашуваше ама сега се е ок...

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
od delovite sto mozat da se izvadat ima hard disk 240 gb ,2 ram plocki po 2 gb i dvd rezac ,ako te interesira uste nesto prasaj...:)
То ама баш ништо не ми кажва .... Кажи ми процесор и марка или само модел ... Па да видиме шо можам да напрам со то шо има во него .

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
NE MOZEV DA CEKAM DUR MI PRATAT ODGOVIR P OVDE KE PISAM.

Барам програм за враќање на документи од мајкрософт ворд.Инсталирав програм за да ги избришит вирусите нешто демек и ми ги избриша и тие податоци и не знаев се дур не си ги побара сестрами документите.АКО МОЖИТ ПОБРЗО ПРОГРАМА ДАВАЈТЕ ДЕКА КЕ МЕ „ОПЕРИТ“ СЕСТРАМИ,И ТРЕБАТ ЗА НА ФАКС.ФАЛА

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
NE MOZEV DA CEKAM DUR MI PRATAT ODGOVIR P OVDE KE PISAM.

Барам програм за враќање на документи од мајкрософт ворд.Инсталирав програм за да ги избришит вирусите нешто демек и ми ги избриша и тие податоци и не знаев се дур не си ги побара сестрами документите.АКО МОЖИТ ПОБРЗО ПРОГРАМА ДАВАЈТЕ ДЕКА КЕ МЕ „ОПЕРИТ“ СЕСТРАМИ,И ТРЕБАТ ЗА НА ФАКС.ФАЛА
Си ја усреќил сестра ти:vozbud:

Сега вака.........едно месец дена под никоја цена не и излегувај пред очи...:pos2:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
А немат нешто програма шо можит да ги вратам податоците.

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
А немат нешто програма шо можит да ги вратам податоците.
Прашањето ти е за во Софтвер и Оперативни системи ... НЕ ЗА ВО ХАРДВЕР .
Али веке ако се само избишани има чаре ... ако се корумпирани отвори со ворт пад и види шо останало .

С

Спенсер

Гостин
Предложете некое мониторче, 19че Лцд... и цена дајте... под 150еур ад биде обавезно..

Значи вака сакам со s-video да приклучам пц на тв го иам овој кабел само со женски бананки

Тај оде со графичката само шо кај мене бананките се женски е сеа каков треба да купам за да приклучам кажите за да не тражам по градо и мислам дека мојто ТВ нема vhs него со скард ке треба.Фала ногу:smir:
каде има вакво кабелче??? функционира ова???

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Прашањето ти е за во Софтвер и Оперативни системи ... НЕ ЗА ВО ХАРДВЕР .
Али веке ако се само избишани има чаре ... ако се корумпирани отвори со ворт пад и види шо останало .
Знам дека не е ова ама не можев да чекам дур ми вратат одговор па пишав овде,имам напишанбо погоре дека знам дека не е за овде прашајнево.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Предложете некое мониторче, 19че Лцд... и цена дајте... под 150еур ад биде обавезно..
Сите 19ки на пазарот моментално се испод 100 евра. И сите се исти.... За 150 евра веќе имаш 22ки.

Kajgana Shop

На врв Bottom