Помош, проблеми, прашања, совети...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Па и 22 се исти да ти кажам право сите ТН панели се 90% исти.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
видов тоа, окул 6500ден се повеќето... мислев некој испробан,докажан монитор...
Нема таков земи било што..колку пари толку музика али да купуваш 19 у ова време е многу лош потег, најмалце 21/22.

NetworX

Кретен
Член од
9 ноември 2009
Мислења
252
Поени од реакции
19
и не е разликата голема од 19 до 20/22 - 1000 1500ден. разлика за просечен монитор без некои WOW перформанси

@jovce. еве ти линк па види што ќе направиш, иако не му е тука местото

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
значи вака го ставив хард дискот на друг компјутер го форматирав се ок уклучи не инсталирав ништо друго само видосот.го извадиц хардот и го вратив на другиот ком и сега проблем се појавува една цртичка горе лево и трепка и никако да подигне виндосот што ке му е сега па?на оној хард диск што го форматирав помош?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
значи вака го ставив хард дискот на друг компјутер го форматирав се ок уклучи не инсталирав ништо друго само видосот.го извадиц хардот и го вратив на другиот ком и сега проблем се појавува една цртичка горе лево и трепка и никако да подигне виндосот што ке му е сега па?на оној хард диск што го форматирав помош?

Форматирањето и инсталирањето на виндовсот на друг различен компјутер...тоа ќе да е......:toe:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Форматирањето и инсталирањето на виндовсот на друг различен компјутер...тоа ќе да е......:toe:

Јас имам форматирано и инсталирано виндоус на хард диск од др ком и ок си беше све.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Преинсталирај Windows на компјутерот на кој ќе го користиш дискот не на друг. Што и да правиш сега само ќе се мачиш непотребно а крајниот резултат веројатно пак ќе биде преинсталација.

Член од
7 декември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
То ама баш ништо не ми кажва .... Кажи ми процесор и марка или само модел ... Па да видиме шо можам да напрам со то шо има во него .
neznam tocno samo znam deka ima dvojadren procesor 2.?ghz,a inaku ispadna deka samo grafickata ne cini ,pa ako imas graficka za prodavanje i ako ima nekoj so znae da ja namesti ke zavrsime rabota :))

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Играј ги на LOW или купи си јака графичка.
Imam dr graficka ova starata mi e ama ne sakam da mi sejt da mi drzit prasina i da ja napram,znam jas na low ke ja klam ama ne mozit nisto da se napret samo so ke ja pustma igrava i mesat,gta iv ja igrav so nea na 1024 na medium-low mislam i sega ni na low nejkit.

Член од
23 март 2009
Мислења
728
Поени од реакции
560
NE MOZEV DA CEKAM DUR MI PRATAT ODGOVIR P OVDE KE PISAM.

Барам програм за враќање на документи од мајкрософт ворд.Инсталирав програм за да ги избришит вирусите нешто демек и ми ги избриша и тие податоци и не знаев се дур не си ги побара сестрами документите.АКО МОЖИТ ПОБРЗО ПРОГРАМА ДАВАЈТЕ ДЕКА КЕ МЕ „ОПЕРИТ“ СЕСТРАМИ,И ТРЕБАТ ЗА НА ФАКС.ФАЛА

има чаре.симни си FILE SCAVANGER,Програмчево врака податоци .јас имам вратено податоци од усб стик форматиран 10 пати...од пред 3-4 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom