Г
Господ
Гостин
Бог нека ви е напомош.
Пс:Не се облакам ко гробар.
Пс:Не се облакам ко гробар.
Не, не е нова мода и не се фејкери.А ова, виде претходно фолкери на кец ишишани па ставиле си перики со д`лги коси да се праат металци или некоја нова мода?:pop:
Што ти е крвиа музиката ако некој металец те тепал...Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ТУ stvarno tapa muzika xD
hahaha LoL ne me tepal nekoj metalec ednostavno ne ja sakam taa muzikaНе, не е нова мода и не се фејкери.
Вистинските металци носат перики и се педери.
--- надополнето ---
Што ти е крвиа музиката ако некој металец те тепал...
Чоек шо работи со МеталА шо е металец?
Грешно!Чоек шо работи со Метал
Заклучок : Јас сум педер .Не, не е нова мода и не се фејкери.
Вистинските металци носат перики и се педери.
--- надополнето ---
Што ти е крвиа музиката ако некој металец те тепал...
Можно е, јас наведов само некои стереотипни гледања и предрасуди од страна на стаците од маало и фолкерашите.Заклучок : Јас сум педер .
Металурзите опериират металци (читај: Болести кај Металците).Грешно!
Тие се наречени металурзи!
Финтата ми беше друга...женско сум .Иначе да,...за жал има предрасуди.Ама некои намерно така се облечуват!Ја јас на пример слушам метал а да ме видеш освен ако не сум у таа ac/dc мајцата шо ја чат-пат облекувам нема шанса да ме познаеш!Можно е, јас наведов само некои стереотипни гледања и предрасуди од страна на стаците од маало и фолкерашите.
Јас се носам скејтерски (некои млади така викаат) а се сметам за авангарда.Финтата ми беше друга...женско сум .Иначе да,...за жал има предрасуди.Ама некои намерно така се облечуват!Ја јас на пример слушам метал а да ме видеш освен ако не сум у таа ac/dc мајцата шо ја чат-пат облекувам нема шанса да ме познаеш!
covek sto raboti so metal se vika masinecЧоек шо работи со Метал
Те има заебано некоја металка тебе, затоа си по секоја тема во врска со металот, знам јас мене еднаш ме заеба една фолкерка од од тогаш мразам турбо фолк.hahaha LoL ne me tepal nekoj metalec ednostavno ne ja sakam taa muzika
Е вистински металец знае дека е металец и он не ми прави муабет за металска музика и начинот на живот зашто нема потреба. И со нив можеш да си правиш муабет на разни теми, они не се прават наудрени демек се изолирани од све и живеат у посебен нивен дарк свет. Истите тие металци се по возрасни и можеш да ги видиш како хирурзи, стоматолози во униформи, и да ги видиш на некој хардкор метал фестивал во поинаква гардероба.