А1 Македонија (VIP)

Член од
25 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
па човече јас си го кажав моето мислење во врска со оваа тема,кое мислење ти го даде?
Дека мојот пост ми е најглуп??? Кој фактор ти е да кажуваш такви работи??

V

Vollstandig

Гостин
Изгледа имате проблем со различните мислења на форум. Па што не си отворите еден форум и бидете вие сам единствениот член и никој нема да пиши нешто спротивно од вашето мислење.
Човекот си кажа вип му е тапа и крај. НИ го пофали некој оператор ниту го платиле само кажа оти му е тапа.
Ако ме праша мене некој и јас ќе речам тапа е. Една вистинска 0 немаат освен разговори во вип мрежата кои после тоа тајно ќе се наплатат и тие.
Значи луѓево ако некој не се согласи со нив, готово до убиства ја тераат работата.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
1. Секој има право на мислење.
2. Секое мисење подлежи на критика (реплика), особено ако е неаргументирано и неосновано лично (субјективно) мислење кое се издигнува на ниво на АКСИОМА.

С

сашенко

Гостин
Јас сум си задоволен од вип.На претплата сум сега 300 денара плаќам а и не трошам многу на тој број зашто имам и т-мобајл друг и така како имам потреба од тој вртам.Иначе ме интересираше за интернет на вип ако си на претплата стварно е толку скапо како што викаат?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Тапа сте сите :)

Се испоубивте за ВИП. Некому најлош заради технички персонал, некому мрежа му снемало некогаш, некому не го слушале ... Да јас сум бил и на Т-Мобиле и на ОНЕ и никогаш не ми се случило проблем, дали технички, дали со вработени. Жими стапов. Сите се исти. И со Т-Моб и со Оне ми се дешавале проблеми. Да потенцирам само дека со словенциве најмногу срања се исподешавале.

Иначе со ВИП сум скоро 2 месеци и сум ЕКСТРА задоволен. Се искршив зборувајќи, нити мрежа ми снемало, нити некој ми се пожалил дека не ме слуша, нити со вработените сум се спречкал, а плаќам симболична цена. Ајде убијте ме сега :)

Б

Бат Елохим

Гостин
какви трошоци бе? за што се тие? не си прашала?
а бе прашав, ама во Лептокарија салонот не знаеја да ми кажат :)
Инаку генерално, ако се цени по цена за услуга, до сега вип се најдобри...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Иам еден проблем..пред месец дена од т-мобајл на ВИП си го сменив броот..ама на претплата..и сеа зборуев ко лудак..(али со тие на вип) на т-мобајл дали 5-6 пораки имам пишано..и ми иде сметка 600 :ija: шо да праам? несакам да истрчам во салонот да се карам...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Иам еден проблем..пред месец дена од т-мобајл на ВИП си го сменив броот..ама на претплата..и сеа зборуев ко лудак..(али со тие на вип) на т-мобајл дали 5-6 пораки имам пишано..и ми иде сметка 600 :ija: шо да праам? несакам да истрчам во салонот да се карам...
На која тарифа си?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Па не ти е неограничено зборењето кон ВИП мрежата, си имаш 1000 минути т.е. 16 ипол часови.
Очигледно си ги изборел тие, па потоа тарифирањето оди по тарифниот модел што си го земал, изгледа С ти е значи 6.5 денари минута.
Така да пази си друг пат.
Или гледај си ја деталната сметка и ќе видиш кај си зборел колку. Поднеси си барање во салон за да си пратиш на интернет.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Па не ти е неограничено зборењето кон ВИП мрежата, си имаш 1000 минути т.е. 16 ипол часови.
Очигледно си ги изборел тие, па потоа тарифирањето оди по тарифниот модел што си го земал, изгледа С ти е значи 6.5 денари минута.
Или гледај си ја деталната сметка и ќе видиш кај си зборел колку. Поднеси си барање во салон за да си пратиш на интернет.
Брат ми минатиот месец 1600 направил мислејќи исто.. :pos: преку 22 часа муабет. На 300 претплатата.

Инаку ВИП.. јас сум презадоволен, сите ми вртат безпари, ефтини пораки бла бла.. плус конкуренција секогаш намалува цените. Супер.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ах леле..горе зборев у мое име за да не ја тупам..оно за сестрами се работи..готово јасно ми е ..она спие на телефон...коа ќе си дое од факултет ќе има бирин бокс сикин заб...:violent1:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не се фер овие од ВИП бе,ептен ефтино направиле,неможев да си ја потрошам претплатата. :tv:

Месец ипол сум веќе на ВИП и сум презадоволен.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
532
провервам на ЕБИЛЛ гледам сметката ми изнесува 883 денари, на мене гласаст 2 броја, едниот со 600 ден претплата, која не успеав да ја преминам, а бесплатните минути не ми беа надминати, а на другиот број со претплата од 200 ден, со надминати само 10 денари.... немам користено ни роаминг, ниту пак имам праќано пораки кон интернационални мрежи, користев ГПРС интрернет, напрајв сообраќај околу 50 ден, кој , како шо пиши, вклучени се во претплатата.... се јавив на 1234 ми рекоја дека требало да биди изготвена деталната сметка за да можеле да ми кажат, а од деталната сметка нема ни трага ни глас :( имал некој вакви недоразбирања?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
провервам на ЕБИЛЛ гледам сметката ми изнесува 883 денари, на мене гласаст 2 броја, едниот со 600 ден претплата, која не успеав да ја преминам, а бесплатните минути не ми беа надминати, а на другиот број со претплата од 200 ден, со надминати само 10 денари.... немам користено ни роаминг, ниту пак имам праќано пораки кон интернационални мрежи, користев ГПРС интрернет, напрајв сообраќај околу 50 ден, кој , како шо пиши, вклучени се во претплатата.... се јавив на 1234 ми рекоја дека требало да биди изготвена деталната сметка за да можеле да ми кажат, а од деталната сметка нема ни трага ни глас :( имал некој вакви недоразбирања?
За какво недоразбирање се работи воопшто? 600+200=800+10=810, за 73 денари е проблемот? :icon_roll ДДВ-то го пресмета во потрошеното? Затоа што кога ќе пратиш смс за проверка на сметка или кога проверуваш на сајтот, сумата која ти ја дава е без ДДВ.
Обично деталните сметки стигаат некаде околу четврти или петти во месецот, причекај уште ден-два.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
ВИП е најдобар оператор во Македонија,според мене,а и најкомпатибилен на нашите стандарди,затоа што за разлика од Т-Mobile ,цените на услугите се многу поповолни. На пример, јас користам деловна понуда на ВИП и со претплата од само 50 денари ( а добив и бесплатен мобилен,што ме служи добро веќе цели 2 години,што не беше случај со мобилните претходно) , зборувам бесплатно со цела ВИП мрежа, а за останатите мрежи цена од минута ми е 3 денари и на крај на месец едвај ми стигнува сметка од 450-500 денари , а се утепувам од правење муабет,дури смешна ми е сметката кога ќе ми дојде.И одамна веќе не се замарам со праќање пораки,поефтино ми се фаќа да се јавам.

Kajgana Shop

На врв Bottom