А1 Македонија (VIP)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Има некоја измена на цените на телефоните на вип сајтот, јас планирав да земам Nokia c5 во М тарифа, некни го гледав на нивниот сајт со цена од 2000 денари, а денес пишува дека е 3.999 :nesvest:

Имаат ли нова пратка на телефони овие денови?
Охохо да да дигнати се цените за по 2 илјадарки. Се да им испоебам.

Се мислев дали Нокиа е52 или LG GT540 ... беа 6990 и 2990 соодветно, сега гледам 8990 и 4990 ... Исто на М тарифа.

Педерана...

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248

Се мислев дали Нокиа е52 или LG GT540 ... беа 6990 и 2990 соодветно, сега гледам 8990 и 4990 ... Исто на М тарифа.

Педерана...
КАј гледате вие, исти цените ЛГ то уште од октомври е 4999 ден во М, Тука се гледаат цените http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/postpaid/index.php

а не тука како што гледате вие http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php, овде цените не беа точни помали беа сега ги имаат корегирано и се исти како погоре линкот.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
КАј гледате вие, исти цените ЛГ то уште од октомври е 4999 ден во М, Тука се гледаат цените http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/postpaid/index.php

а не тука како што гледате вие http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php, овде цените не беа точни помали беа сега ги имаат корегирано и се исти како погоре линкот.
Види сега, не дека сакам да те убедувам или се инатам ама пред 2-3 дена ги скенирав сите можни цени од сите страни на вип и тие се цените што јас ги знам. Дури и во салон овде бев и си и прашав, за да ме стават на список кога ќе добијат роба. Можеби биле тие цени од октомври, и после да ги спуштиле, така, пред новогодишно, и сега пак да ги вратиле.

Иначе и на двата линка што ги стави ти беа исти цените (намалени кога беа, а и сега кога се корегирани цените). :)

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Види сега, не дека сакам да те убедувам или се инатам ама пред 2-3 дена ги скенирав сите можни цени од сите страни на вип и тие се цените што јас ги знам. Дури и во салон овде бев и си и прашав, за да ме стават на список кога ќе добијат роба. Можеби биле тие цени од октомври, и после да ги спуштиле, така, пред новогодишно, и сега пак да ги вратиле.

Иначе и на двата линка што ги стави ти беа исти цените (намалени кога беа, а и сега кога се корегирани цените). :)
Не бе пријател грешка си цените на едниот линк каде што цените беа поефтини, не беа тие цени на телефони, за тоа прашав во ВИП и ми рекоа да гледам на другата страна, е сега пред некој ден ги имаат корегирано за да се исти цените зошто стануваше забуна, Баш јас сакав да го земам Дизајс од ВИП и беше 19999 ден. а таа другата страна каде шо беа поефтнин беше 15999 ден.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не бе пријател грешка си цените на едниот линк каде што цените беа поефтини, не беа тие цени на телефони, за тоа прашав во ВИП и ми рекоа да гледам на другата страна, е сега пред некој ден ги имаат корегирано за да се исти цените зошто стануваше забуна, Баш јас сакав да го земам Дизајс од ВИП и беше 19999 ден. а таа другата страна каде шо беа поефтнин беше 15999 ден.
Могуче, не велам не. Како и да е, сега се тие цени. Додуша од истата страна гледаше тетката во салонот, па одтаму целава забуна.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Могуче, не велам не. Како и да е, сега се тие цени. Додуша од истата страна гледаше тетката во салонот, па одтаму целава забуна.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575

Педерана...
Поскапени се и плус LG GT540 го немаат и не знаат ни дали ќе го имаат, им завршила таа понуда, ни со познати, ни со непознати го немаат :toe:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Мање битно, и да го имаат и да го немаат, не зиам LG :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Што мислите, дали се уште ќе се продолжува понудата за половина претплата, ова е втор пат каде што се продолжува, мене договорот со T-Mobile, ми завршува фебруари така да се надевам и искрено очекувам дека ќе се продолжи понудата, Ваше мислење?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Што мислите, дали се уште ќе се продолжува понудата за половина претплата, ова е втор пат каде што се продолжува, мене договорот со T-Mobile, ми завршува фебруари така да се надевам и искрено очекувам дека ќе се продолжи понудата, Ваше мислење?
Ако сакаш нов број да земаш поубо земи си сега, и така за еден месец не се исплати да ризикуваш,а ако чекаш бројот да ти се ослободи од договорот со т моб...надевај се дека ќе го продолжат, мада не ми се верува, може ќе има пак за следната година или сл.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Ако сакаш нов број да земаш поубо земи си сега, и така за еден месец не се исплати да ризикуваш,а ако чекаш бројот да ти се ослободи од договорот со т моб...надевај се дека ќе го продолжат, мада не ми се верува, може ќе има пак за следната година или сл.
@Dr. Chase, за жал второто е чекам да ми го ослободат бројот, а искрено се надевам дека се уште ќе се продолжува се додека има интерес, а мислам дека интересот е голем, доколку не се продолжи бројот на t-mobile ќе го префрлам во ВИП, на pre paid, и ќе чекам некоја поповолна услуга и промоција, а мислам дека ќе ги има доста во текот на 2011.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
@Dr. Chase, за жал второто е чекам да ми го ослободат бројот, а искрено се надевам дека се уште ќе се продолжува се додека има интерес, а мислам дека интересот е голем, доколку не се продолжи бројот на t-mobile ќе го префрлам во ВИП, на pre paid, и ќе чекам некоја поповолна услуга и промоција, а мислам дека ќе ги има доста во текот на 2011.
Незнам дали има можност да се префрли од пост пејд на при пејд. Прашај си.
Иначе и да си припејд нема многу да изгубиш освен ако не ти е за телефон да земеш поефтин. Стави си кредит од 600 денари или колку што имаш намера да плаќаш претплата и ги имаш истите и подобри услови од пост пејд.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Бидна и випот. Земав еден на М претплата и еден на S. Е сеа само не ми е јасно како да ги наместам 3те броја за бесплатни муабети на S претплатата. Чаре?

--- надополнето ---

Сакаш да кажеш јас носам телефон за да глеам сат, не сум крив ја што немам никој на ВИП.
Пред еден месец и јас немав. Денес, од другарите и потесната фамилија, јас последен земав. Дали нема да ги трошам 1000те минути? Охооо и те како.

Зборот ми е, џабе се инатиме и да речеме дека никој нема на ВИП. Ако не се САМО на ВИП тогаш 70% од луѓето што јас ги познавам си зимаат број од ВИП само заради ова. Еве на пример, 5те најблиски другари, сите имаме стари (ОНЕ и Т-Мобиле броеви), ама сите си испоземавме и ВИП броеви. И секој така полека полека се шири мрежата.

Еве денес кога јас бев, овде во Гевгелија се чекаше тежок ред да се потпишат договори. Во двата салони.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Бидна и випот. Земав еден на М претплата и еден на S. Е сеа само не ми е јасно како да ги наместам 3те броја за бесплатни муабети на S претплатата. Чаре?

Ако сеуште ги немаш одбрано твоите 3 омилени броеви, стори го тоа веднаш. Првите 3 подесувања на броеви се бесплатни, а секое наредно подесување чини 60 ден. Се што треба да направиш е да се јавиш на 1771 или на 1234 и да ги следиш упатствата. (цена на повикот иэнесува 1.18 ден).

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Случајно да не знае некој, кога ке донесат нови телефони во ВИП и дали тоа е до крајот на месецот, мислам на овие Нокиа С3, Е5, Х2 и слично...? Планирам да се приклучам на ВИП со М пакетот, па да земам и некој телефон...

Kajgana Shop

На врв Bottom