И вo ВИП треба да дополниш минумун 100 денари месечно за да ја користиш ВИП ТОП тарифата.Kaква нијанса човече да дополниш олку толку, нормална тарифа си е во Вип таа, немој да кажуваш глупости, си зборел некогаш со вип? Ако не ти се нудам да ти даам телефонов да позбориш да видиш дали има прекини.
Безсмислено е да се трудиш да докажеш дека ТШит е подобар од вип во моментов. Вип е во подем и се дефинитвно најефтин оператор моментално.
Доколку не надополниш кредит во период од 30 дена Доколку не надополниш кредит во периодот од 30 дена од последното активирање на Vip Top повиците и SMS ќе ти се наплаќаат по цени на Vip Start тарифата
Имам зборано од ВИП и знам како е.
Не се трудам да докажам дека е најдобар Тмобиле, викам ВИП е најефтин кој за кого како, да беа 60 % корисници на ВИП тогаш (ДА) на сите ќе се исплатеше.
--- надополнето ---
Исто ти е со Флех тарифа кон сите мобилни и фиксни иста цена, само што немаш бесплатни минути.Е тоа ме нервира кај Т-Mobile, земи онаква тарифа,стави онолку пари и збори за XXX денари во првата минута само за викенд по 23H на третата недела од полната месечина...
Мене ми треба една цена за се...