Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А има некакви информации кога ќе им пристигнат телефоните ?):jaj:
Да прашам уште нешто) Може например да земам Вип Смарт М (600/300 ) и да се “блокира“ т.е да не се надминува претплатата,значи да се плаќа само 600 денари ?
)
А и шо телефонче може да се зема со таа претплата и со некоја си доплата од 2000 до 4000 ?
--- надополнето ---
Eдит: Добар е LG GT540 Swift?Некој со искуство ?
Да да сега те разбрав...ги прашав и Вип по меил и слично ми одговорија...дека треба прво да прашаме за раскинување на договорот кај Т-Мобиле, па после да почне префрлањето. А има ли некој искуство околу раскинувања на договори? Во мојов случај останува уште еден месец до завршувањето на договорот? Какви “пенали“ би се плаќале?
А после Нова Година завршува промоцијата за пола претплата![]()
И јас ги имам истите проблеми, и јас истата шема како тебе планирам да ја правам, на t-mobile договорот ми е до, фебруари, а не сакам да го сменам бројот, прашав за раскинување на договорот и ми рекоа дека ќе морам да го доплатам телефонот што сум го зел без разлика дали има уште една година или уште 1 месец, во мојот случај треба да доплатам околу 10.000 денари, искрено се надевам дека понудата ќе важи и во 2011 година бидеќи тоа ни е единствената шанса. Ако имаш некое попаметно решение слободно сподели го.
ова можи да ти се најди како помош
Т-Мобиле мислам дека се најгнасни во поглед на пенали... а за промоцијата дека ќе заврши, ништо чудно по некое време пак да ја воведат истата, или некоја друга, мислам дека вип се најдобри во такви промоции и слично
Ejjj браво за ова не знаев дека има вакво нешто....ама ова со “понудава“ на телефони некако ми го мати умот за во Вип. Гледам сега Оне имаат и појака понуда, ако склучиш договор на 2 години до Нова Година, ЦЕЛА НАРЕДНА ГОДИНА НЕ ПЛАЌАШ ПРЕТПЛАТА, освен она што ќе го прекорачиш од истата. Исто така имаш и бесплатни минути кон 1/повеќе Оне броеви зависно од претплатата, а барем таму има и телефони не е како во Вип.