Ми завршува договорот со Т-мобајл ,па планирам да бегам од таму и слушам дека ВИП биле најдобри сега
) Може некои информации за цените пред се во при-пејд,за како оди тоа да си го задржам бројот и префиксот ?
)
А и шо понуди имат за претплата и дали се исплаќа ?
)
Некој со искуство ?
)
Благодарам.:smir:
епа вака: ако си пост пејд корисник на Т-Мобајл, можиш да се префрлиш во ВИП со истиот број само на пост-пејд, неможиш на при-пејд... Можи само од при-пејд на пост-пејд.
Префрлувањето иди бесплатно, зошто иако од Т-Мобајл ќе ти наплатат 236 денари, ВИП ќе ти ги одбие од првата сметка по склучувањето на договорот.
Ако успејш да ја фатиш промоцијата: „Пола месечна претплата“ тогаш уба работа (до 31.12 е)... Јас сум на пост-пејд на ВИП, на тарифниот модел L (1200 денари претплата) и со пола месечна претплата ми иди месечно 600 ден, а 1 минута кон другите мрежи е 4,5 ден, значи негде ми иди за разговор околу 2 часа месечно кон другите мрежи и 1000 мин кон вип.
некој се жалат од мрежата, јас не сум имал проблеми, а можиш да се префрлиш на мрежата од т-мобајл, истото ти е (така ми рекоја од контакт центарот)
тарифните модели ќе си ги видиш
тука во зависност колку збораш месечно.... јас сум презадоволен, и сега засега не планирам да ги менвам