Случајна ерекција ... што тогаш?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
најискрено одговориве ви се многу опширни... :pos2:
и нели темава баш и не е за тука?!

Teмта е преместена, а одговорите се "опереш ми патике". Мене на пример, ми се има десено инстант будење на другарчето (предавничко копиле) кога конечно добив прилика, смогнав сили, ја поканив и почнав да играм стискавац со симпатијата на зимовање во Пелистер, одамна... :) Се чудеше девојчето зашо сум благо натртен цело време додека играме. Не знаеше дека таков положај фатив заради нејзина безбедност :pos:

Па како не порано редовно додека идев на школо утринската куродрвица ми каснеше и ме фаќаша во автобус,затоа се тепв за столче да седам а чамење на шипка не беше опција поготово во деновите кога идев со трењерки....абе си има свој мозок и ставови и он доле :P

Па како не порано редовно додека идев на школо утринската куродрвица ми каснеше и ме фаќаша во автобус,затоа се тепв за столче да седам а чамење на шипка не беше опција поготово во деновите кога идев со трењерки....абе си има свој мозок и ставови и он доле :P
и мене сега баш ми касни посебно одсабајле кога сум во такси или бус:pos2:

Како да се убацат девојки на темава? Не сум имала ерекција во незгоден момент, ебаго:)

Мојш да посведочиш за случај кога си се сретнала со подигнат шатор на место каде не се кампува :)

Не знам колку е точно, ама машко може да има 5-6 ерекции додека спие во текот на ноќта, кои можат да траат 40-ина минута. :)

Во незгоден момент??? хммм.... па ке го насочам да "расте" по ногавицата:) ако седам, ако сум станат тогаш блузата до коленици и бегај кај што нема никој или сврти се спрема зидот додека помине...:)

Ништо не е случајно! Мwахаха!

А со тренерки да си излезен насабајле е самоубиство.

Иначе прав незгоден момент е коа се шеташ со супер девојче, она ти прави нешто муабет на кој рефлексно даваш одговори, а во главата ја соблакаш. И ти се врти и ти вика "Абе ти ништо не ме слушаш", погледнува надоле и има што да види..........:vozbud:

И јас така една година со девојка ми и со нејзините другарки отидов на одмор. И си легнав на плажа,попладне и сум задремааааал. И после некое време девојка ми ме покрива со пешкир....ДА НЕ СУМ НАСТИНЕЛ!!!!А тоа правниче се шаторизирал ... и после ме гледаа малце наопаку....мислам дека се исплашија од ѕверот.:vozbud::vozbud::vozbud:

Како да се убацат девојки на темава? Не сум имала ерекција во незгоден момент, ебаго:)
Мислев убацување на девојки во смисол дали загледале некој тип дека му е дигнат. Ам`н па вие.

Се дешавало на плажа многупати, ама го најдов лекот. Носам тесни боксерки, и над нив купачите, побавно се сушет ама побезбедно е за околината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom