Случајна ерекција ... што тогаш?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
најискрено одговориве ви се многу опширни... :pos2:
и нели темава баш и не е за тука?!

Teмта е преместена, а одговорите се "опереш ми патике". Мене на пример, ми се има десено инстант будење на другарчето (предавничко копиле) кога конечно добив прилика, смогнав сили, ја поканив и почнав да играм стискавац со симпатијата на зимовање во Пелистер, одамна... :) Се чудеше девојчето зашо сум благо натртен цело време додека играме. Не знаеше дека таков положај фатив заради нејзина безбедност :pos:

Па како не порано редовно додека идев на школо утринската куродрвица ми каснеше и ме фаќаша во автобус,затоа се тепв за столче да седам а чамење на шипка не беше опција поготово во деновите кога идев со трењерки....абе си има свој мозок и ставови и он доле :P

Па како не порано редовно додека идев на школо утринската куродрвица ми каснеше и ме фаќаша во автобус,затоа се тепв за столче да седам а чамење на шипка не беше опција поготово во деновите кога идев со трењерки....абе си има свој мозок и ставови и он доле :P
и мене сега баш ми касни посебно одсабајле кога сум во такси или бус:pos2:

Како да се убацат девојки на темава? Не сум имала ерекција во незгоден момент, ебаго:)

Мојш да посведочиш за случај кога си се сретнала со подигнат шатор на место каде не се кампува :)

Не знам колку е точно, ама машко може да има 5-6 ерекции додека спие во текот на ноќта, кои можат да траат 40-ина минута. :)

Во незгоден момент??? хммм.... па ке го насочам да "расте" по ногавицата:) ако седам, ако сум станат тогаш блузата до коленици и бегај кај што нема никој или сврти се спрема зидот додека помине...:)

Ништо не е случајно! Мwахаха!

А со тренерки да си излезен насабајле е самоубиство.

Иначе прав незгоден момент е коа се шеташ со супер девојче, она ти прави нешто муабет на кој рефлексно даваш одговори, а во главата ја соблакаш. И ти се врти и ти вика "Абе ти ништо не ме слушаш", погледнува надоле и има што да види..........:vozbud:

И јас така една година со девојка ми и со нејзините другарки отидов на одмор. И си легнав на плажа,попладне и сум задремааааал. И после некое време девојка ми ме покрива со пешкир....ДА НЕ СУМ НАСТИНЕЛ!!!!А тоа правниче се шаторизирал ... и после ме гледаа малце наопаку....мислам дека се исплашија од ѕверот.:vozbud::vozbud::vozbud:

Како да се убацат девојки на темава? Не сум имала ерекција во незгоден момент, ебаго:)
Мислев убацување на девојки во смисол дали загледале некој тип дека му е дигнат. Ам`н па вие.

Се дешавало на плажа многупати, ама го најдов лекот. Носам тесни боксерки, и над нив купачите, побавно се сушет ама побезбедно е за околината.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom