Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имав проблем со компјутерот.Напојувањето ми цркна како и хард дискот.Нема везе тие работи ги сменив.Али предните два приклучоци за УСБ не ми работат.Сега прашањето ми е.Има некоја си голема филозофија да се сменат поправат некако?
а пред тоа ти работеа ? повеќето компјутери што ги купуваат предните USB приклучуци не ги уклучуваат преку BIOS, прво што мора да направиш е да провериш у BIOS...
дали знае некој од каде можам да даунлоадирам AGP texture acceleration, односно ми пишува not available па како да го направам enabled
графичката е Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
Not Available значи дека НЕМА, а ти го сваќаш како да ИМА ама не е уклучено.
За нешто да направиш ENABLE треба прво тоа нешто да постои и да биде DISABLED.
знам дека го немам, затоа прашав и за даунлоад... инаку очекувам кога ќе го инсталирам да ми пишува Enabled... затоа може така збунувачки звучеше
now... можеш да помогнеш или не?![]()
ах ме мрзи
ама чудно ми е... значи лап топов има 2гб рам, 256рам графичка, 2гигахерци дуал...
и сега left 4 dead можам да ја играм онака на послаби перфоманси, ама кантер и на се најслабо ми сецка... глупаво многу, a Max Payne 2 на се најако комотно ја играм
Имав проблем со компјутерот.Напојувањето ми цркна како и хард дискот.Нема везе тие работи ги сменив.Али предните два приклучоци за УСБ не ми работат.Сега прашањето ми е.Има некоја си голема филозофија да се сменат поправат некако?