а пред тоа ти работеа ? повеќето компјутери што ги купуваат предните USB приклучуци не ги уклучуваат преку BIOS, прво што мора да направиш е да провериш у BIOS...Имав проблем со компјутерот.Напојувањето ми цркна како и хард дискот.Нема везе тие работи ги сменив.Али предните два приклучоци за УСБ не ми работат.Сега прашањето ми е.Има некоја си голема филозофија да се сменат поправат некако?
Работеа пред тоа супер али мислам дека се цркнати така да прашањето ми е дека сум катастрофа за хардвер сега дали треба да се сменат и ако треба дали тоа има многу работа и колку прилично коштаа пред тоа ти работеа ? повеќето компјутери што ги купуваат предните USB приклучуци не ги уклучуваат преку BIOS, прво што мора да направиш е да провериш у BIOS...
Not Available значи дека НЕМА, а ти го сваќаш како да ИМА ама не е уклучено.дали знае некој од каде можам да даунлоадирам AGP texture acceleration, односно ми пишува not available па како да го направам enabled
графичката е Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
Not Available значи дека НЕМА, а ти го сваќаш како да ИМА ама не е уклучено.
За нешто да направиш ENABLE треба прво тоа нешто да постои и да биде DISABLED.
Пробај избриши ги драјверите за графичката, па инсталирај најнови драјвери за матичната, па после инсталирај најнови драјвери за графичката и види дали ќе се оправи.знам дека го немам, затоа прашав и за даунлоад ... инаку очекувам кога ќе го инсталирам да ми пишува Enabled... затоа може така збунувачки звучеше
now... можеш да помогнеш или не?
Тоа е затоа што немаш графичка, него имаш срање кое е потребно за да ти дава слика на мониторот. Кантер (ако е срање) си бара нормална графичка, за разлика од другиве што бараат ич перформанси.ах ме мрзи
ама чудно ми е... значи лап топов има 2гб рам, 256рам графичка, 2гигахерци дуал...
и сега left 4 dead можам да ја играм онака на послаби перфоманси, ама кантер и на се најслабо ми сецка... глупаво многу, a Max Payne 2 на се најако комотно ја играм
Може не се приклучени кабелчињата, провери тоа.Имав проблем со компјутерот.Напојувањето ми цркна како и хард дискот.Нема везе тие работи ги сменив.Али предните два приклучоци за УСБ не ми работат.Сега прашањето ми е.Има некоја си голема филозофија да се сменат поправат некако?