Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Praise the Lord another has come.... welcome.
Long live EminemPlease lord, this boy needs jesus
Heal this child, help us destroy these demons
Oh, and please send me a brand new car
And a prostitute while my wifes sick in the hospital
Crkvata btaka e mesto kade sto covekot zaednicari so Boga.Brodot na spasenieto e Cvetata Crkva Hristova.Ne treba samo da odime koga ni e tesko, tuku postojano a osobeno na svetite liturgii.Barem vo nedelata naurto da pojdeme na sveta liturgija.
Ај уште еднаш, мора да се испочитува светото тројство нели?Vo crkva treba site da odime.Crkvata e mesto kade sto molime milost od Boga. No ne treba samo da odime koga ni e tesko, tuku postojano, a osobeno na svetite liturgii.Barem ednas vo nedela da odime na sveta liturjija.
Ах добро,повели брате Апокалипто,мислам дека добро ќе му дојде твојата помош на братот Стојан...:pos2:Брате Фабулос остај ми го братот Стојан мене, јас да го воведам во светото монаштво на кајганава....
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ај уште еднаш, мора да се испочитува светото тројство нели?
Мило ми е шо конечно си го признавате тоа.Знаете обично луѓето без доволно образование и воспитување се собираат во групи и со цинизам и навреди посочуваат кон тие што се продуховени.
Малку е невкусно такво однесување. Но секој со својот памет.
Crkvata e hram Bozji.No vo crkva retko odam.Vo Biblijasta se veli deka hramot Bozji e onamu kade nie samite go osoznaeme. Iako ne odam vo crkva sekogas pred spienje ja citam Biblijata i upatuvam molitvi kon Boga.Ne bi rekol deka porano se odeshe poveke vo crkva! Mozebi lugeto imale povke pari da ostavaat po sandachinjata ama sigurno ne sme odele poveke, trgnuvam od mene, do pred nekolku godini vo crkva odev 5 pati godishno. a sega mnogu mnogu poveke, i ne sum samo jas takov primer ima milion luge, ustvari skoro site shto gi znam(normalno tie shto sakaat da odat i shto im e ubavo). Svesta za odenjeto vo crkva kako del od kulturno ziveenje sega e kade, kade pogolema!
Da ne zvucham idiotski ama: sreka shto nadojdoa mnogu religii ovdeka, pa pochanvme da si go chuvame ona shto e nashe i shto ni ja hrani dushata!:smir:
Ајде бе, еве сум кај тебе.Чекам да ме воведеш во монаштвото на кајгана:bravo:Брате Фабулос остај ми го братот Стојан мене, јас да го воведам во светото монаштво на кајганава....