Iron Maiden

• Креатор на темата Креатор на темата Yan Gillan
  • Време на започнување Време на започнување
добро де ... и мајкл џексон собра преку 1.200.000 луге па шо !

а за москва 1991 ... свират и Pantera i Ac/Dc .. па сеа види колку публика може да се собере тука :)

Monsters of Rock, не е за оставање. :)

Риспект за Мејден, меѓу основоположниците на металот се.

ne bi izgledal denes metalot vaka a i mnogu grupi nemase da postojat da ne bea maiden

a zaboraviv nesto tapanarot na metalika koa bil pomlad gi slusal bas maiden i od niv dobil zelba za tapani

Епа Џејмс и Ларс се запознале во продавница за плочи кога буричкале низ плочите на Мејден. :)

После дошол Бартон, па Мустејн. Енд Металика was born. :)

Тенкс то Ајрон Мејден. :wink:

tocno taka

samo edo ne mi e jasno zasto tolku im e interesno nozete da gi kacuvaat na zvucnicite napred

..."two minutes to midniht", e mojata omilena pesna, Yan-majstor na tercata vo solo svirenje na el.gitara.

еден од мојте омилени бендови. обожавам ги , а испуни ми се вечната желба да ги видам у живо, риспект

Со Мејден почнав да слушам метал РАн ту де хилс!
Со Мејден останав.
Со Мејден ќе продолжам.

Едноставно претставуваат богови на хеви металот:):):)
Бев во Белград да ги гледам,и мислам дека ќе одам бар уште еднаш да ги гледам во животов:) Едноставно се будам и заспивам со нив.

Овој тип на музика баш и не го слушам(ич не го слушам) ама од Iron Maiden имам неколку песни шо си ги слушав од време на време порано...ран ту д хилс ми беше омилена :)

Koлку само мрзам вакви постови.Незнаеш ни rulez да напишеш ко шо треба..Иначе и мене Мејдени ми се една од омилените групи и причина ради која слушам метал.Стварно сум импресиониран од нивната музика,само коа бев у Белград,некако ,без душа ми свиреа..Изгледа 20-25 години свирење,сепак си го прави своето.Ама само напред!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom