- Член од
- 3 април 2010
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 41
И до која дата треба да се однесат у министерство, ако знаете пишете...
Има некој да го потврди ова од старите корисници? Некој од информатичарите?Почнале со исплата на старите корисници
Почнале со исплата на старите корисници, нас ни ставија документи... Мераци бе!
До кога треба да се однесат документите?
Гледај што побрзо. Нас ни ги пратија вторник мислам, а рокот бил до петок. Среќа татко ми ме избрза, ми ги зема документите и отиде во министерство, иначе ќе останев без стипендија зашто си чекав понеделнички како послободен да отидамИ до која дата треба да се однесат у министерство, ако знаете пишете...
треба три договори, една изјава и копија од трансакциска сметка, копијата е тој лист што го дават кога ја отвараш сметката.. ако го немаш или си го изгубил може во банката да побараш да ти дадат (50 денари е).. така беше во ProCredit банка, а еден другар беше однесел картичка од UniBanka на која е запишана неговата сметка.. т.е. картичката од двете страни ја копираше.. а за индекс не ни бараа.. тое еУште некој да ми каже, освен изјавата за лични податоци и договорот за стипендија дали треба да се носи индекс и шо друго треба да се носе...има зеленко кој ме опрае, значи шо треба се да поднесам :wink:
Од каде е оваа информација??има да потврди некој??и се разбира да каже за кои стари корисници :salut:
Почнале со исплата на старите корисници, нас ни ставија документи... Мераци бе!
До кога треба да се однесат документите?
Одиш во банка, било која, кажуваш дека треба да ти отворат трансакциска сметка, завршуваат работа за 5 минути, и тоа картончети што ќе ти го дадат го коираш од двете страни и готово.Izvinete ..da ne znaete kako treba da izgleda kopija od Transakciska smetka...! od kade treba da se napravi ..ili samo treba da se znae brojot....:S :S
help.!