Стипендии

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
И до која дата треба да се однесат у министерство, ако знаете пишете...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
:vozbud::vozbud::vozbud:
Почнале со исплата на старите корисници, нас ни ставија документи... Мераци бе!
До кога треба да се однесат документите?

Член од
11 септември 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0

Почнале со ислпата на стари корисници за општите стипендии или тие за информатичари ?? :nesvest:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
И до која дата треба да се однесат у министерство, ако знаете пишете...
Гледај што побрзо. Нас ни ги пратија вторник мислам, а рокот бил до петок. Среќа татко ми ме избрза, ми ги зема документите и отиде во министерство, иначе ќе останев без стипендија зашто си чекав понеделнички како послободен да отидам:) И кога ги предал му рекле последен бил петокот... а никаде ама буквално не ни напишаа до кога е рокот.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
За кредит лани ги праќавме по пошта... е сега незнам дали е исто и со стипендиите, пошто јас го прекинав земањето на кредит - со што аплицирав за стипендија и онака само два месеци ни исплатија за кредитот (а за другите 7 немаа абер...).

JocikA

The red one
Член од
24 јуни 2008
Мислења
109
Поени од реакции
28
За старите корисници кои го продолжуваат договорот, која е процедурата ?

Член од
7 декември 2009
Мислења
29
Поени од реакции
1
Izvinete ..da ne znaete kako treba da izgleda kopija od Transakciska smetka...! od kade treba da se napravi ..ili samo treba da se znae brojot....:S :S

help.!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А број на трансакциска сметка треба сега да се достави заедно со Договор за стипендија ТИП Б и Изјава за лични податоци?

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Уште некој да ми каже, освен изјавата за лични податоци и договорот за стипендија дали треба да се носи индекс и шо друго треба да се носе...има зеленко кој ме опрае, значи шо треба се да поднесам :wink:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Уште некој да ми каже, освен изјавата за лични податоци и договорот за стипендија дали треба да се носи индекс и шо друго треба да се носе...има зеленко кој ме опрае, значи шо треба се да поднесам :wink:
треба три договори, една изјава и копија од трансакциска сметка, копијата е тој лист што го дават кога ја отвараш сметката.. ако го немаш или си го изгубил може во банката да побараш да ти дадат (50 денари е).. така беше во ProCredit банка, а еден другар беше однесел картичка од UniBanka на која е запишана неговата сметка.. т.е. картичката од двете страни ја копираше.. а за индекс не ни бараа.. тое е :)

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Од каде е оваа информација??има да потврди некој??и се разбира да каже за кои стари корисници :salut:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Izvinete ..da ne znaete kako treba da izgleda kopija od Transakciska smetka...! od kade treba da se napravi ..ili samo treba da se znae brojot....:S :S

help.!
Одиш во банка, било која, кажуваш дека треба да ти отворат трансакциска сметка, завршуваат работа за 5 минути, и тоа картончети што ќе ти го дадат го коираш од двете страни и готово.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Абе нели на претходните страни некој пиша дека му пуштиле? :ѕ

Член од
28 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
1
Во министерство кога бев ми кажаа дека ќе ни ги пуштат договорите по пошта и дека заедно со нив ќе има приговор за у случај да сакаме да се жалиме. Сега со приговорот што да правам?? Овие ќе си ги испринтам, океј тоа, а приговор сама да си напишам и да им го пратам ?? Да не знае некој како треба ?

Kajgana Shop

На врв Bottom