Сигурно е до петок? Да не е некаква грешка? Лани во конкурсот за студентски стипендии на крајот стоеше датумот до кој можат да се продолжат постоечките стипендии, а тоа беше некаде до средината на ноември.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На страната така пишува ( Иако соопштението си нема врска, изгледа тој шо ја администрира страната е лице со посебни потреби, ама то е :uvo: )Само уверение за положени испити и потврда за редовен студент.И индексот нели и толку.Бар така лани беше.Не ти треба потврди за примања.
А од кај знаеш дека е до петок?Пишува на страната?
Кога од прилика излегува конкурсот за тие 125 стипендии за Информатика? Има ли некој што има намера да конкурира за оваа стипендија или веќе ја има добиено, да каже какви се условите, колку од прилика е просекот на кандидадите, ]дали имаат врска примањата на родителите и сл].
На страната така пишува ( Иако соопштението си нема врска, изгледа тој шо ја администрира страната е лице со посебни потреби, ама то е :uvo: )
пратив другарче денес да праша во министерство и му рекле до 15-ти октомври дека наводно можела да се продолжи и обичната стипендија и онаа за информатичарите. Али јас ќе одам до петок за сигурно, оти чукнати се тие тро, се можи да очекува чоек од нив.
Бев вчера до министерство и имаше истакнато - краен рок за продолжување на стипендиите е 20ти ноември.
РОКОТ Е ДО 15 НОЕМВРИ !
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ: ПОТВРДА ЗА ЗАПИШАН СЕМЕСТАР (НЕ МОРА, СЕ ГЛЕДА ОД ИНДЕКСОТ) И ЗА РЕДОВЕН СТУДЕНТ, УВЕРЕНИЕ ЗА ПОЛОЖЕНИ ПРЕДМЕТИ И ИНДЕКС НА УВИД.
НА ВРАТА БАРААТ ЛИЧНА КАРТА И ПОЖЕЛНО Е ДА ЗНАЕТЕ АЛБАНСКИ ОТИ ВО МИНИСТЕРСТВОТО РЕТКО КОЈ ЗБОРУВАШЕ МАКЕДОНСКИ.
Се извинувам за големите букви не е дерење викање врскање туку информирање оти 1 000 000 крајни рокови испаднаа. Ова е тоа што пишува во министерството на вратите на просториите ....
нема врска дека се зборува само на албански,не шири дезинформации