Ми ги зедоа сите!!!Дали кога ги однесовте договорите за стипендија/кредит ви ги земаа сите три примероци од договорот?
мене првата година ми стигнаа на 1.02 но иди провери можда пуштиле.Decki dan znajte koga treba da stignat parite od stipendija za onie studenti sto prv pat zemaat? pozz
Треба некој да ни даде работа, и незнааме шо да прааме и... шо да прааме ај мејд бај Горан СпасовДАЛИ МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ СТИПЕНДИЈАВА НА МОН БЕШЕ ТОТАЛНА НАМЕШТАЛКА??? БИДЕЈКИ ЦЕЛ МЕСЕЦ НИВНАТА СТРАНА РАСПРЕДЕЛБА.ГОВ.МК БЕШЕ БЛОКИРАНА(YOU ARE NOT AUTHORIZED TO VIEW THIS PAGE)..ЈАС БЕВ ИЗБРАНА НА КОНЕЧНИОТ СПИСОК АМА ЕТЕ НЕ ВЧЕРА ДОЗНАВ ДЕКА РОКОТ ЗА ПРЕД ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ ПОМИНАЛ, ОДНОСНО БИЛ ДО 31.12.2008..А ЈАС СЕКОЈ ДЕН БЕВ НА ИНТЕРНЕТ ДА ВИДАМ ДАЛИ КЕ ИЗЛЕЗЕ ДАТУМОТ ЗА ПОТПИШУВАЊЕ А СТРАНАТА НЕ МИ ИЗЛЕГУВАШЕ:nesum: И СЕГА НЕ МИ ОСТАНА НИШТО А ТОЛКУ МИ ТРЕБАШЕ ТАА СТИПЕНДИЈА..(НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ)
Можеби за вашите степендии, ама за нашите по домови не бараа само да ни ги дадат.Tреба да се засрамат.
Сега не знам дали не се отварала страницата и дали навистина не си била во можност SouljaGirl да го потпишеш договорот. На некој друг му се случило истото?
Но дека прават измами дефинитивно.
Посебно ова со прелиминарни и конечни списоци жива мафија е.
Пример за приватни факултети се доделуваат 240 стипендии.
На прелиминарсниот список има 240 студенти.
Али на конечниот (ги броев) се околу 140 стипендии.
Истото е и на списокот за 1360 стипендии на студентите на државните факултети. Колку ли се таму скратени од прелиминарниот на конечниот список.
Истото е и со двата списоци за кредити.
И кај се тие 100 стипендии од студентите на приватните универзитети?
Кај се стипендиите од студентите на државните факултети чиј број е сигурно многу поголем (ме мрзеше да го бројам тој список)?
Кај се кредитите?
Плус уште некоја измама со ова потпишувањето и ете ти заштеда за Министерството на образование и наука. И тоа голема заштеда.
Мене истото ми се случи со продолжување на стипендијата. Рокот беше краток и наеднаш даден без притоа никој да претпостави, па трчаници низ факултет за документи да се соберат.
Жива катастрофа. Наместо државата да ги подржува талентираните студенти кои заслужуваат да бидат наградени за својот труд, таа ги измамува.
Тоа е срамота!!!
Сакаш да кажеш дека не си го прочитала ова на време?ДАЛИ МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ СТИПЕНДИЈАВА НА МОН БЕШЕ ТОТАЛНА НАМЕШТАЛКА??? БИДЕЈКИ ЦЕЛ МЕСЕЦ НИВНАТА СТРАНА РАСПРЕДЕЛБА.ГОВ.МК БЕШЕ БЛОКИРАНА(YOU ARE NOT AUTHORIZED TO VIEW THIS PAGE)..ЈАС БЕВ ИЗБРАНА НА КОНЕЧНИОТ СПИСОК АМА ЕТЕ НЕ ВЧЕРА ДОЗНАВ ДЕКА РОКОТ ЗА ПРЕД ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ ПОМИНАЛ, ОДНОСНО БИЛ ДО 31.12.2008..А ЈАС СЕКОЈ ДЕН БЕВ НА ИНТЕРНЕТ ДА ВИДАМ ДАЛИ КЕ ИЗЛЕЗЕ ДАТУМОТ ЗА ПОТПИШУВАЊЕ А СТРАНАТА НЕ МИ ИЗЛЕГУВАШЕ:nesum: И СЕГА НЕ МИ ОСТАНА НИШТО А ТОЛКУ МИ ТРЕБАШЕ ТАА СТИПЕНДИЈА..(НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ)