Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не да е претеризам со ајпонот![]()
него другар му става на кинеско 125-че масло за кола и тие се за 4 тактни викаи топ му иде доста километри има поминато, нема никаков проблем
Прегледај го приврзокот 32250кажете ми со што да ги потполнам дупчињата под светлото тие три или сто да ставам несто како декорација
За ваква грда метална маска ... јас го имав истиов мотор со иста зелена никаква боја претходно и ми беше извадена маската
![]()
Знае ли некој кај може во Скопје да се купат налепници за скутери , или пак некој да праи по мој урнек , се утепав од гуглање ништо ненајдов :kesa:
иди во недела (утре) на авто пазар има неколку тезги што продаваат разно разни налепници. еднаш со еден од нив дискутирав за налепниците дека уствари они сами ги прават. дома на компјутер ги штанцаат и средуваат... па ваљда и нешто по желба кастом можат да средат... би требало да завршиш работа со некој од нив.. иди и прашај си...
еве ти и од мене со локација, барај про графика, улица наум наумовски борче, улицава ги спојува ленинова и кружен тек во центар, по прецизно само со слика може да ти објаснамправат налепници за комбињата на фирмите, имам баш гледано тука и ги лепат, ќе прашаш таму, и одма до него има, не му знам име во подрум е, тапети прават, ама прават и налепници.
Ако идеш на авто пазар, види форд фиеста 2005 година да не има, и што пари![]()
![]()