Фала фала поубав да си купиш :smir: предтоа имав лингбен крш ама ептен се расипа и го продадов за делови ...Создравје да си го возиш и со ум:smir: и преттоа имаше некое моторче ти сеа поискусен си супер е скутеров
ме интересираат цените за следните модели, на ново:
yamaha yzf-r6
honda cbr600rr
kawasaki ninja zx6r
suzuki gsxr600
ако некој има точни податоци, нека сподели. =)
^ значи турбо чарџер на памет зборел, или гатал за цениве
кај виде? некако ефтино сузукито...не сум гатал бе, така пишуваше, така ти кажав
ваму видов па колку е точно не знам:кај виде? некако ефтино сузукито...
Хонда цбр600рр -10890 евра
Кавасаки нинџа зх6р -9126 евра
Сузуки ГСХ-Р 600 -9450 евра
прашав кај нас, онде на рузвелтова имаше gixxer 600cc k9 беше 9490, кавасаки zx6r немаше, имаше само десетче... ама претпоставувам околу 9100 ќе да е... и бев до јамаха позади амсм, yzf6r такозвани r6 11,400 евреи. нека се гонат.Хондата е мислам околу 10
Кавасакито околу 9800-9900
Сузукито од 10600 до 10900
Јамахата е 11 и нешто ситно
Не се цениве скорз точни али може највеќе за некоја стотка да има разлика. Инаку по тој редослед одат. Најефтино е кавасакито, па хондата па сузикито и најскапа јамахата.
Eдинствена веспа што ме радува заедно со Yamaha Jog. Незнам зошто, иако се стари 15-20 години компактно ми делуваат. А и машините им се одлични, ако е се ок Yamaha Jog или Honda Dio треба 75-80 да оди со човек 70-75 кг.Дечки планирам да земам хонда дио на старо за супер цена. Има некој што го има ова мопедче, совет некој да ми даде, нешто?
Има едно другарче Хонда Дио 1998 год. добро сочувано е 400 евра мислам дека го даваДечки планирам да земам хонда дио на старо за супер цена. Има некој што го има ова мопедче, совет некој да ми даде, нешто?