- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 4
Не знам што кинез ке земеш за 800 евра и тоа 125.Околу 800 евра
Само ќе земам на рати, со околу 200-300 евра учество а останатото на рати
Ке треба на среќа да одиш
Не знам што кинез ке земеш за 800 евра и тоа 125.Околу 800 евра
Само ќе земам на рати, со околу 200-300 евра учество а останатото на рати
Не се брзај, испрошетај ги сите продавници за моторчиња... верувај разликата е голема, истиот модел можеш да го најдеш за 100 евра поефтин ако прошеташ. Е сега кој е изборот за 800 евреи, појма немам, не сум до толку запознаен со цените на веспите. Некако веспа не ми прави мерак и не сум многу заинтересиран.Сега се јавиви во автошкола, и дефинитивно мора да се има а категорија за 125ките. А 50ка можи и со Б.
Едит:
Сепак земам 125ка.. ајде некој предлог од кај да земам пошто немам појма од моторчиња
Гледав скоро секаде, другарите ми препорачаја од Макабо да земам.
Ајде Џиш од тебе предлог, или некој друг од Битола..
mora da imas vozacka za pari ne e nogu skapo mozebi 600-800 no znam deka se ceka 10-15 denaДечки дали можам да го возам скутерон (50 кубици) само со уверениено што го добив ко положив за М-категорија, или мора да одам да ја извадам и возачката за М?
И колку пари од прилика ќе ме оголет за да ја извадам (заедно со сликање и 300 чуда)???
mozes so uverenie da vozis,samo nosi si so tebe licna karta oti baraatДечки дали можам да го возам скутерон (50 кубици) само со уверениено што го добив ко положив за М-категорија, или мора да одам да ја извадам и возачката за М?
И колку пари од прилика ќе ме оголет за да ја извадам (заедно со сликање и 300 чуда)???
Сигурно или ти така мислиш?? За лична карта си носам, за да знает дека стварно тој сум јас шо го пишит на уверениено.mozes so uverenie da vozis,samo nosi si so tebe licna karta oti baraat
хехе сигорно бе ме имаат сопрано и јас возам со уверениеСигурно или ти така мислиш?? За лична карта си носам, за да знает дека стварно тој сум јас шо го пишит на уверениено.
Ок, фала многухехе сигорно бе ме имаат сопрано и јас возам со уверение
Зедов 125каНе се брзај, испрошетај ги сите продавници за моторчиња... верувај разликата е голема, истиот модел можеш да го најдеш за 100 евра поефтин ако прошеташ. Е сега кој е изборот за 800 евреи, појма немам, не сум до толку запознаен со цените на веспите. Некако веспа не ми прави мерак и не сум многу заинтересиран.
И кажи сеа појке за неа. Колку кошта, колку сила кубици (валда 125 :pos2 колку троши колку оди итн. Пофалисе нешто појке.Зедов 125ка
Прочитај неколку страни наназад.. Заклучивме дека сепак треба..Е дечки једно питање.
Според законо за сообраќај Член 288 став 2 вика
Во категоријата „А“ спаѓаат мотоцикли, трицикли и четирицикли чија работна зафатнина на моторот е поголема од 125 cm3 и чија сила на моторот е поголема од 11KW.
Јас колку што сум запознаен најчесто моторчињата (125-ки) се да речеме 123, 124 и по 6-7KW што значи нема потреба од А категорија за скутер!