Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е работа со овој Коло Коло......тој ке треба да го чекаме 7 години за да го гледаме на европската сцена така да тоа не ми е е толку важно колку што ми е важно да дојде Хунтелаар зашто дечкото ке иде у Штутгард.....на 15 ти јули идам у штутгард кај баба ми на гости може ке го видам хахахахаха

Што е работа со овој Коло Коло......тој ке треба да го чекаме 7 години за да го гледаме на европската сцена така да тоа не ми е е толку важно колку што ми е важно да дојде Хунтелаар зашто дечкото ке иде у Штутгард.....на 15 ти јули идам у штутгард кај баба ми на гости може ке го видам хахахахаха
Ама кој ке го дочека ке биде сведок на најјакото лево крило некогаш видено во светот. И треба да ти биде важно со оглед на политиката на Венгер.
Дознав дека Коко Коло ке бил следниот Пирес. :vozbud:

:pos2::pos2::pos2:
А бе шефе заебанција се играчиве, не постои никаков Коко Коло, ниту Јаја Егоманијор.

А иначе напаѓач би дошол само ако си оди Адебајор, а нешто гледам нема интерес за него(Милан се поверојатно ќе го земат Луис Фабијано), така да за сега еден ДМ ќе биде доста. Кој и да дојде на таа позиција ќе биде добро, пошо верувам во одлуките на Венгер

Што веруваш бе брат?
Мело пропадна , Цана исто е пред потпис со др клуб , и сега кој?
Банега:toe:

Ама кој ке го дочека ке биде сведок на најјакото лево крило некогаш видено во светот. И треба да ти биде важно со оглед на политиката на Венгер.
Дознав дека Коко Коло ке бил следниот Пирес. :vozbud:

Да да ...

Фудбал - Англија

fabregas-0707.jpg

Неименуван извор од редовите на Арсенал откри дека, доколку пристигне вистинска понуда до клубот, лондонскиот премиерлигаш е подготвен да го продаде шпанскиот интернационалец Цеск Фабрегас (22).

Шпанскиот играч за врска е продукт на каталонската фудбалска школа и беше член на младите сили на Барселона, кој уште како 16-годишник го напушти шпанскиот тим и се пресели во Лондон, каде со своите игри и залагања на теренот стигна до капитенската трака. А, токму Барселона неодамна се огласи со желба да го врати шпанецот во своето „јато“.

„Цеск Фабрегас има ДНК на Барселона во своето тело и знаеме дека сака да игра во овој клуб. Јас, менаџерот Пеп Гвардиола и спортскиот директор Чики Бегиристан сакаме тој да пристигне во нашите редови.“

„Голем напор ќе вложиме во таа идеја, но истовремено го почитуваме Арсенал со кого имаме добри односи и затоа комплицирана ќе биде таа тема на разговор.“ - неодамна изјави претседателот на европскиот фудбалски шампион Хуан Лапорта.

Во разговор за „The Sun“ еден од претставниците на Арсенал, коментирајќи ги зборовите на Лапорта, изјавил:

„Никој во Арсеанл не би сакал да го види Фабрегас како си заминува, но секогаш постои парична граница преку која може тешко да се помине, понуда која е предобра да се одбие. Доколку Арсенал прими понуда во висина од 40 милиони фунти, притисокот на продажбата ќе биде голем.“

Еве како се продаваат Весници....хахахахахахухуххухухухухууху:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Нека изјавуваат што им душа Сака.... Фабре се знае и сите си знаеме Чив играч е Чив Ќе биде следниве сезонИ:pipi:

Брошура за продажба на Адебајор.....хм, интересно

:pos2: Слободно , среќен пат друже !
Нека ни даде некој Парички убави за понатамошни трансвери и Аде е ВАШ , а може да биде и ВАШ ако се борите за него хаха

Леле брату, брошурата е топ....Охо....Се изнасмеав:baeh::baeh:

Брошура за продажба на Адебајор.....хм, интересно

Леле брату, брошурата е топ....Охо....Се изнасмеав:baeh::baeh:

ова може да се каже само од „навивачи“ на арсенал ...
или вакви срања би пуштале на нет само „фанови“ на арсенал
добро оти му го јадат на човекот ?

навистина неубаво : јас сум голем фан на аде и сакам да остане во клубот .... дечкото ми има донесено многу радости / следствено и многу нервози но небитно .

НЕ бев дома долго време така да многу исуштив додека прочитав се што сум испуштил ми требаше 1 ипол час... гледам дека многу изгубивме со тоа чекање на венгер...мислам дека мораше еден од од цана и мело да ангажираше...ама останува да чекаме што ке смисли тој
WE TRUST IN WENGER

Вака... Премногу го поштувам и секогаш ама секогаш сум кажувам чекајте , верувајте во Венгер ... знае професорот што прави , секогаш бил и ќе биде тука за тимот ... ама за жал по сите пропаднати трансвери и сите негови изјави каде што само МИСЛИ а не ПРАВИ убаво си го кажува тоа посебно со Бензема кога изјави јас Мислев нема да си заминува од Лион никогаш и затоа НЕ му пратив понуда иначе можевме да го добиеме.... епа значи да сумираме .... Мело , Бензема , Цана.... сакате ли вака да ги губиме сите засилувања па на крај кај сме пробале па да искочи ќе купиме некој млад од кој што можда ќе сме ПРЕзадоволни од неговата игра но ЗА неговите години ...
Извинете на сите вакви реакции што сум ги имал против Венгер но едноставо после толку Ужасни сезони ми доаѓаат сумљи и во него ... значи Тренерот кој на цел свет највеќе го поддржувам и поштувам дојде време да го плукам?
хмм... за жал да... и се надевам ќе ме негира во СВЕ и повторно ќе ги сенира Навивачите не мора оние лажните , нас вистинските кои секогаш сме седеле со тимот и во најлошото да не ни мачка очи барем со трачеви и такви работи и неговите изјави кои секогаш гласат МОЖЕВМЕ од кога ќе се случи нешто непредвидливо ... така да што сакам да кажам е дека Венгер е тренер кој е способен и верувам дека покрај сите овие работи со пропаднати трансвери и сезони овој пат ќе му прогледам низ прсти и за сите Безпари “продадени“ играчи ( младите ) и ќе гледам како следниов месец ( Јули ) до крајот барем на месецов , ќе донесе барем 1 ДМ и ќе го состави тимот кој БЕЗ повреди ќе пројде низ една од НАЈДОБРИТЕ сезони и ќе донесе титули во витрините на Емирати за Прв пат од неговата изградба...
вака Мои Желби :
- Фа Куп :1 место
-Карлинг: Финале
-Премиер Л. : 1 Место
-Л.Ш : 1 Место

а со што би биле сите задоволни мислам ... ја многу би
- Фа Куп :1 место
-Карлинг: 1 Место ( знаеме дека тука игра младиот тим)
-Премиер Л. : Минимум 2 Место
-Л.Ш : Финале по можност 1
:helou:

Едит:

Сликичкава е од следната сезона кога ќе идат накај Последниот меч за да ја подигнат титулата :pos2:( Океј не ќе се баш истиве играчи ама ае... важно видете го најголемиот помошник на Алмунија зад воланот... е без тој не сакам да ми заврши сезонава но ако дојде добра понуда... за жал ќе мора )
poster23_779.jpg

Za tie prvi mesta ke po4ekame uste malce........Karling i Fa moze ali lc i pl tesko malce.........nemame spic ......Najdobro ke bide Ade za Flamini i 20 milioni fakti4ki DM pokrivame i so 20 milioni go kupuvame Huntelaar ili Chamakh za 8 i 12 za Bassong......

ова може да се каже само од „навивачи“ на арсенал ...
или вакви срања би пуштале на нет само „фанови“ на арсенал
добро оти му го јадат на човекот ?

навистина неубаво : јас сум голем фан на аде и сакам да остане во клубот .... дечкото ми има донесено многу радости / следствено и многу нервози но небитно .

Да, во право си Дана, неубав начин за изразување на незадоволство од еден играч, верувам дека тоа го направиле само група неколку навивачи (ми беше интересен начинот како било смислено сето тоа)

-али од друга страна непрофесионално од негова страна беше тоа што "водеше" преговори со Милан, а се уште член на клубот...

Али брат ( аршесавин) зашо го рачунаш бе Хунтелаар ко опција? Отиде више у Штудгарт може на некој медицински тест или незнам што само сега да падне па да остане во Реал....
Иначе Аде прво им преговараша на фановите за тоа колку пари зема неделно , потоа ја имаша НАЈЛОШАТА изјава шо НИКАКО НЕ ја очекував од него и сеа сваќам причина за омраза а дека е Непрофесионален потег шо беше направено ова беше.... али шо сеа беше и смешно малку за шега да пукнеме ;)
И ... пак за местата ... МОЖНО е само со еден ДМ зашто сега Волкот , Арша , РвП , Аде , Бендтнер , Дуду , и Вела и ок Симпсон се Напад.... ќе играат и Волкот ( ШПИЦ ) и Арша ( ПОЛУ Ш.)
:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom