G
Gray Foxx
Гостин
Знаејќи го Венгер, знам дека е црно. Башка Коко Коло потсеќа на Коло Туре. :pos2:...и како би дошло ова, бело или црно робје![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаејќи го Венгер, знам дека е црно. Башка Коко Коло потсеќа на Коло Туре. :pos2:...и како би дошло ова, бело или црно робје![]()
Ама кој ке го дочека ке биде сведок на најјакото лево крило некогаш видено во светот. И треба да ти биде важно со оглед на политиката на Венгер.Што е работа со овој Коло Коло......тој ке треба да го чекаме 7 години за да го гледаме на европската сцена така да тоа не ми е е толку важно колку што ми е важно да дојде Хунтелаар зашто дечкото ке иде у Штутгард.....на 15 ти јули идам у штутгард кај баба ми на гости може ке го видам хахахахаха
Што е работа со овој Коло Коло......тој ке треба да го чекаме 7 години за да го гледаме на европската сцена така да тоа не ми е е толку важно колку што ми е важно да дојде Хунтелаар зашто дечкото ке иде у Штутгард.....на 15 ти јули идам у штутгард кај баба ми на гости може ке го видам хахахахаха
Ама кој ке го дочека ке биде сведок на најјакото лево крило некогаш видено во светот. И треба да ти биде важно со оглед на политиката на Венгер.
Дознав дека Коко Коло ке бил следниот Пирес.![]()
Брошура за продажба на Адебајор.....хм, интересно
Брошура за продажба на Адебајор.....хм, интересно
Леле брату, брошурата е топ....Охо....Се изнасмеав:baeh::baeh:
ова може да се каже само од „навивачи“ на арсенал ...
или вакви срања би пуштале на нет само „фанови“ на арсенал
добро оти му го јадат на човекот ?
навистина неубаво : јас сум голем фан на аде и сакам да остане во клубот .... дечкото ми има донесено многу радости / следствено и многу нервози но небитно .