Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од Андреј воодушевен,другите тиња.Насри и Сонг така подобри,а и Тео кога влезе...

Клип од головите ако може, ама денес? : )

Only the Brave.. sega navistina gi sakam mnoguuu mnoguuuu mnoguuu i po mnoguuuu Arsenal :) navistina mojot mil Rusin e fantasti4en zaedno so Fabregas so Teo so Nasi so Fabianski i so site drugi :) aj cestito.. malce mi e zal za Liverpool.. :( sega nemaat sansa za titula :D :pipi:

Аууууууууууууууу каков натпревар еј...измешани ми се чувствата, не знам дали да се радувам, жалам или било шо....
Единствено во што сум сигурен е дека жалам што феноменалната партија на ГОЛЕМИОТ ЧОВЕК АНДРЕЈ АРШАВИН не беше крунисана со целосен успех...али тоа е, одлична реализација на тимот иако игравме без напагач( барем јас не го забележав, незнам за вас)
силвестер незнам кој fu*king ветар го навеа кај нас

Only the Brave.. sega navistina gi sakam mnoguuu mnoguuuu mnoguuu i po mnoguuuu Arsenal :) navistina mojot mil Rusin e fantasti4en zaedno so Fabregas so Teo so Nasi so Fabianski i so site drugi :) aj cestito.. malce mi e zal za Liverpool.. :( sega nemaat sansa za titula :D :pipi:

Епа лани они не заебаа во Лш,сега ние во Пл и тоа е така :pos2::pos2:

Епа лани они не заебаа во Лш,сега ние во Пл и тоа е така :pos2::pos2:

во право си друже се се враќа се се плаќа :pos2::pos2:

Фабрегас уште еднаш потврди дека сака да остане во АРСЕНАЛ
http://www.arsenal-serbia.com/home/...vio-ostajem-u-arsenalu&catid=1:vesti&Itemid=2

Сендерос сака да остане во милан и по крајот на позајмицата
http://www.arsenal-serbia.com/home/...-bi-da-ostane-u-milanu&catid=1:vesti&Itemid=2

Венгер:од секогаш верував во Сонг и бев еден од ретките кои веруваа во него дека ќе успее
http://www.arsenal-serbia.com/home/...-bi-da-ostane-u-milanu&catid=1:vesti&Itemid=2

ГОРДИТЕ ТОПЏИИ.... Нема денеска погорди навивачи од овие овде

леле Андреј Аршавин!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:Типот е луд како им ги покажуваше головите само на фановите на Ливерпулл, незнаете колку ми е мака што не тепаа Арсенал:nerv:

Не поише од мене ...:smir:

и Ганрз... епа Силвестер Венгеровиот чуден ветер го донесе кај нас...ама добро сепак ако не беше сега тој...ќе играше Сонг одбрана а у средина кој? Диаби ... Не би издржале така...сепак мораше да се донесе некој искусен... а овој и помага многу за тактиките за против Манчестер..сепак знае све од таму хаха...
ае позз... неможев до сеа да се соземам... и уше се нервирам...ама тоа е... само голот на Фабрегас не беше офсајд:nenene:

голот на Фабрегас не беше офсајд:nenene:[/quote]
i golot na Bendtner ne bese ofsajd:nenene:

Mozat da bidat srekni so izvlekoa bod. Dva cisto gola ni ponistija.

Na mecov bev najmalku za nereseno, ili Liverpool da tepa ili Arsenal. Vaka na nikogo ne mu odgovara.

Onoj Fabianski nee normlen, kako moze be na LINIJA DA STOI BRE ALOOO!
Abe izlezimu pokrijgo! Nisto od ovoj golman, mu treba dosta vreme. Treba da uci od Almunia.
Odbranata tinja, se vadat deka nie sve od greski sme davale golovi... ccc a oni od akcii da ne dadoa? Ako, pored takvi povredi na prvotimci, pored takva odbrana, pored takov golman, pored dva ponisteni gola, tie se srekni alal im vera! :D
I Bendtner bez razmisluvanje da se prodade na leto, nema veke nikakva nada za ovoj kreten!!!

I ne vikajte sea po drugive fanovi, sigurno ke se desi nekad koga tie treba da ni napraat usluga pa i nie ke se raduvame na toa :helou:

God bless you Andrey! :vozbud:

Mozat da bidat srekni so izvlekoa bod. Dva cisto gola ni ponistija.

Na mecov bev najmalku za nereseno, ili Liverpool da tepa ili Arsenal. Vaka na nikogo ne mu odgovara.

Onoj Fabianski nee normlen, kako moze be na LINIJA DA STOI BRE ALOOO!
Abe izlezimu pokrijgo! Nisto od ovoj golman, mu treba dosta vreme. Treba da uci od Almunia.
Odbranata tinja, se vadat deka nie sve od greski sme davale golovi... ccc a oni od akcii da ne dadoa? Ako, pored takvi povredi na prvotimci, pored takva odbrana, pored takov golman, pored dva ponisteni gola, tie se srekni alal im vera! :D
I Bendtner bez razmisluvanje da se prodade na leto, nema veke nikakva nada za ovoj kreten!!!

I ne vikajte sea po drugive fanovi, sigurno ke se desi nekad koga tie treba da ni napraat usluga pa i nie ke se raduvame na toa :helou:

God bless you Andrey! :vozbud:
Nemoj da zboris taka za Fabijanski. Toj na vcerasnata utakmica bese odicen , a i drugite odigraa dobro. Za Bendtner meslam deka toj moze da resi utakmica . Andrej Arsavin e edno od najdobrite zasiluvanja i toa go pokaza na vcerasnata utakmica. Bravo momci samo taka prodolzete , so pobeda na manchester. POzzz na site navivaci na Arsenal

Arsenal best team in the world. Odime na pobeda protiv Manchester. Da im pokazeme kako se igra fudbal.

Неверојатен натпревар. Арсенал заслужи да победи. Имавме водство од 4-3, а до крајот имаше уште 2/3 минути. Одбраната катастрофа, Кауард поништи регуларен гол на Бендтнер, Фабрегас постигна уште еден гол и тој мислам дека не беше од офсајд, но тоа е тоа.

Фабијански во првото полувреме направи 6 одлични одбрани во стил на голман од светска класа. Во второто некако беше малку нерешителен и можеше нешто да стори околу голот на Торес, но задоволен сум со целокупното издание.

Се гледаше дека Сања беше тотално исцрпен од вирусот и направи такви грешки кои немаше да ги направи кога би бил целосно фит.

Туре беше под своето најдобро, правеше грешки, и заедно со Силветер не си ја одработија задачата како што треба.

Силвестер спасуваше што можеше, но и тој направи неколку грешки кои не коштаа победа. Имаше неколку нерационални исфрлувања, подавање на многу спори топки, но севкупно можеби разочара малку. Се бараше од него повеќе, но тоа не го даде.

Гибс играше одлично во нападот, но во одбраната под своите стандарди. Спаси чист гол на гол линијата и според мене најдобро изигра од сите од одбраната.

Насри слабо. Имаше еден шут, но и тој надвор од рамките на голот. Се трудеше, но севкупно слабо.

Денилсон немаше храброст да биде поагресивен и да додава ризични топки. Се што направи беше подавање на фудбалери кои се 5 метри до него и заслужено е заменет.

Сонг играше насекаде, од деснта до левата бочна страна. Имаше контрола на играта, одличнио се ослободуваше од маркерите, но имал и подобри изданија.

Аршавин, па зарем постојат зборови за да се опише неговото издание синоќа на Енфилд Роуд? Чиста 10-ка, човекот и клинички финишер. Одамна некој ме нема израдувано така како што направи синоќа Аршавин. Светска класа, ја сврте целата сезона за два месеца, голем губиток е што нама право за настап во Лигата на шампионите. Сите голови беа перфектно постигнати, вториот беше најдобар. Има одличен шут со десна и со лева, добро знае што се случува околу него и знае да подаде во вистински момент. Кога во првото полувреме се обиде да центрира со лева и тотално ја промаши топката, му се смееше цел стадион но тој последен се насмеа. Ги замолчи на вистинскиот начин, човек злато. Малку се фудбалерите кои имаат постигнато четири гола на еден натпревар во Премиер лигата, многу малку се фудбалерите кои имаат постигнато толку голови на домашен терен на еден натпревар, а ептен малку се фудбалерите кои постигнале четири гола на Енфилд Роуд на еден натпревар.

Фабрегас под своето најдобро, изгледаше заспан на моменти кога требаше да подаде, но добро се покаќа како капитен кога на неколкју наврата задржуваше време кога бараша топката да биде поставена поназад на половината на Ливерпул. Одлична асистенција за првиот гол, и имаше неколку шутеви кои беа далеку од голот. Време е и тој да постигне гол.

Бендтнер како и сегогаш не многу влијателен, беше тотално отсечен, не ги збунуваше дефанзивците како што тоа го прави Адебајор. Постигна регуларен гол кој беше поништен поради наводен офсајд.

Волкот повторно како пред една година го претрчаа теренот од шеснаесетникот па до противничкиот шеснасетник, подаде во вистинското време на Аршавин и овој знаеше да ја искористи шансата.

Диаби за малку ќе направеше пенал, но за среќа не свирна Кауард затоа што и немаше пенал.

Жал ми е што Аршавин даде 4 гола, а Арсенал не победи а имаше услови за победа. 19 последователни натпревари без пораз во Премиер лигата, нека продолжи оваа серија. Астон Вила не победи во саботата, па тка остануваат оние 8 бода.

Следни Мидлсброу во недела пред еден од двата одлучувачки натпревари против Манчестер Јунајтед.

Хајлајц од натпреварот со четирите голови на Арша

gun__1240389574_liverpool21042009_07.jpg

From Russia with love...
gun__1240389642_liverpool21042009_14.jpg

Имаат... нерешено извадија... чист гол ни поништија... и со Манчестер нема да изгубиме пак... и ете им ги шансите...ама Чист гол беше тоа на Фабрегас у последните минути:tapp:

Аршавин: Ми треба уште време за да се прилагодам
“If you look at the first half you never saw me except for one moment when I scored,” he said. “It is difficult for me but I will try and I need time.

“Everybody else is ‘common’ to play with each other. I still have to go through pre-season and after that everything will be in a good place.”

“I feel good but also disappointed because we did not get the result,” he said. “Both teams wanted to win. What can I say, it is unbelievable football - it is England.

“I am disappointed because we want to win each game. We want to be at the top, not fourth place.

“When we pressed [forward tonight] we played good but when we dropped back it was very dangerous for us because Torres and some tall players won the ball. They got the second ball and tried to shoot but everybody must take responsibility for losing balls not just the defence and the goalkeeper. Everyone must help.”

“Confidence comes when you win,” said Arshavin. “We drew. It is not good tonight but I think we will go through next week. I hope so but I can’t play and so it is easier for me to say.”

Изјава на место. Од него во иднина може да се очекуваат големи нешта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom