Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Only the Brave.. sega navistina gi sakam mnoguuu mnoguuuu mnoguuu i po mnoguuuu Arsenalnavistina mojot mil Rusin e fantasti4en zaedno so Fabregas so Teo so Nasi so Fabianski i so site drugi
aj cestito.. malce mi e zal za Liverpool..
sega nemaat sansa za titula
![]()
![]()
Metono1[mkd];2460039 напиша:Клип од головите ако може, ама денес? : )
Епа лани они не заебаа во Лш,сега ние во Пл и тоа е така :pos2::pos2:
леле Андреј Аршавин!!!!!!!!!Типот е луд како им ги покажуваше головите само на фановите на Ливерпулл, незнаете колку ми е мака што не тепаа Арсенал:nerv:
Nemoj da zboris taka za Fabijanski. Toj na vcerasnata utakmica bese odicen , a i drugite odigraa dobro. Za Bendtner meslam deka toj moze da resi utakmica . Andrej Arsavin e edno od najdobrite zasiluvanja i toa go pokaza na vcerasnata utakmica. Bravo momci samo taka prodolzete , so pobeda na manchester. POzzz na site navivaci na ArsenalMozat da bidat srekni so izvlekoa bod. Dva cisto gola ni ponistija.
Na mecov bev najmalku za nereseno, ili Liverpool da tepa ili Arsenal. Vaka na nikogo ne mu odgovara.
Onoj Fabianski nee normlen, kako moze be na LINIJA DA STOI BRE ALOOO!
Abe izlezimu pokrijgo! Nisto od ovoj golman, mu treba dosta vreme. Treba da uci od Almunia.
Odbranata tinja, se vadat deka nie sve od greski sme davale golovi... ccc a oni od akcii da ne dadoa? Ako, pored takvi povredi na prvotimci, pored takva odbrana, pored takov golman, pored dva ponisteni gola, tie se srekni alal im vera!
I Bendtner bez razmisluvanje da se prodade na leto, nema veke nikakva nada za ovoj kreten!!!
I ne vikajte sea po drugive fanovi, sigurno ke se desi nekad koga tie treba da ni napraat usluga pa i nie ke se raduvame na toa :helou:
God bless you Andrey!![]()
Only the Brave.. sega navistina gi sakam mnoguuu mnoguuuu mnoguuu i po mnoguuuu Arsenalnavistina mojot mil Rusin e fantasti4en zaedno so Fabregas so Teo so Nasi so Fabianski i so site drugi
aj cestito.. malce mi e zal za Liverpool..
sega nemaat sansa za titula
![]()
![]()
“If you look at the first half you never saw me except for one moment when I scored,” he said. “It is difficult for me but I will try and I need time.
“Everybody else is ‘common’ to play with each other. I still have to go through pre-season and after that everything will be in a good place.”
“I feel good but also disappointed because we did not get the result,” he said. “Both teams wanted to win. What can I say, it is unbelievable football - it is England.
“I am disappointed because we want to win each game. We want to be at the top, not fourth place.
“When we pressed [forward tonight] we played good but when we dropped back it was very dangerous for us because Torres and some tall players won the ball. They got the second ball and tried to shoot but everybody must take responsibility for losing balls not just the defence and the goalkeeper. Everyone must help.”
“Confidence comes when you win,” said Arshavin. “We drew. It is not good tonight but I think we will go through next week. I hope so but I can’t play and so it is easier for me to say.”