Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Аршавин.Откога дојде,одлично игра,асистира а еве на овој меч и голгетерски се потврди.А и услуга му направивте на Манчестер :smir:
Браво !

Абе и вака ама боље ќе беше да изгубеа нели?:smir:
Најдобро ќе беше да изгубат ама и вака не е лошо.
Не знам само што се жалат во фан клуб Лузерпул дека Арсенал головите ги дал од грешки, нивните голови од изработени акции да не беа:tapp:

Мене уште раце ми се тресат.. каква утакмица, неможам да се соземам :) Вака Арсенал да ги гледам секој ден, за 3 дена има под земја да ме стаат.

Поздрав Ганери, се слушаме попосле :wink:

АРСЕНАЛ ЛЕАЛЕ!

Утакмица - Срцев удар!!!
Аршавин ѕвер, секоја чест. Да даде некој 4 гола на некоја просечна утакмица ај ( и тоа скоро никогаш не се случува ) ама да даде 4 гола на тим што се бори за самиот врв тоа е неверојатно + не е класичен напаѓач, браво!!!
Задоволен сум од одиграното и резултатот иако тешко ми падна последниот гол што го примивме, мораше подобро да се брани Арсенал, мораше.
Секоја чест Арсенал, секоја чест, со закрпен состав 4-4 да изиграш против Ливерпул, па уште 2 поништени гола заради офсајд :bravo::cuc::cuc::cuc:

леле Андреј Аршавин!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:Типот е луд како им ги покажуваше головите само на фановите на Ливерпулл, незнаете колку ми е мака што не тепаа Арсенал:nerv:

Аршавин ги искичми, а Фабијански исто ко на трибина да беше. Сигурно е многу среќен, гратис си го гледаше натпреварот:smir:

Аршавин :zver: Алал нека му е на човекот. Јака утакмица, секоја чест:smir:

bravo za nasive pa skoro so vtor sostav im dadovne 4 gola ma liverpul
super

одиме со ред :)

фабијански : одличен со оглед дека прими 4 ама брилијантен ( браво дечко има иднина ) човекот на мечот според јас :)

одбраната сем детенцено гибс , врска немаа посебно црнците :)

средината - солидна : одлично издание на сонг , цесц добар , насри одличен :) А.А најдобриот :)

бентнер ко бентнер одличен за во турново :)

туку друго ме мачеше : дали беше / беа офсајд двата гола на арсенал ? каде се пулл го цицнаа за 100-че :)

честитки !!! браво за децана , се думам ако бевме комплетни какво фијаско ќе беше :) ама и вака е солидно ! браво Ганери
Се сложувам потполно со постов освен за Фабијански бидејќи можеше да го фати 3 гол на торес али како и да е точно дека бранеше одлично а во врска со головите и јас мислам дека немаше офсајд , али тоа е тоа на крај искочи дека ние треба да жалиме што не победивме и по кој знае кој пат се прашувам што ни требаше да го земеме силвестр..ах да не беше денес во тимот може и ке победевме, не дека другите беа подобри али сања и силвестр КАТАСТРОФА беа денес, дури и мислам дека нејлош меч во кариера му беше ова на сања али тоа е тоа , затоа го имаме андрејчо да ги доведе работите во ред..
БРАВО МАЈСТОРИ, СЕКОЈА ЧЕСТ
PROUD TO BE GOONNER

Ах, баш и не моравме последниов гол да го примиме. Голема грешка на средината во случајот. 5 играчи на Ливерпул и 4 наши во шеснаесетникот. Кај го има тоа. каде беа Дијаби, Фабрегас, Сонг па дури и Насри. Барем двајца од нив мораше да покријат во шестнаесетникот.
Али добро беа подобри на моменти мора да се признае. Ние за среќа ја имавме реализацијата на Аршавин-луд е овој жими све.Каков шут има ооооо. Нешто што дефинитивно ни е потребно.
Одбраната страшно разнишана. Кога еден мислиш се стабилизирал ете ти кикс од другиот. За никој од одбраната не давам прелазна оценка.Многу грешки и несигурни интервенции.
Аршавин дефинитивно МоМ кај Арсенал(па и вкупно), а после него Сонг. Одлична партија од негова страна. Добар придонес во одбраната и одличен во креативноста на нападот. Секогаш го бираше најдоброто решение во поглед на додавањата и не се коркаше ко Денилсон, знаеше паметно да ја задржи топката.
Насри исто добар, Фабрегас на ниво со оглед на позицијата што ја играше(поистурена).
Бентнер... па солидно ајде. безопасен е кога е сам во напад (па некад и кога не е) али добро со оглед на играта и не можеше да се очекува нешто премногу, едноставно не се створи шанса за него да се проба.
4-4. Јеби га сакав победа на Енфилд и бевме блиску до тоа. Го чекам денот кога ќе се врати Клиши, па да тргнеме кон нови победи.

Аршавин ги искичми, а Фабијански исто ко на трибина да беше. Сигурно е многу среќен, гратис си го гледаше натпреварот:smir:
Зошто Фабијански гледач? бидејки спаси 4-5 чисти голови во 1то полувреме?:kesa:

Најдобро ќе беше да изгубат ама и вака не е лошо.
Не знам само што се жалат во фан клуб Лузерпул дека Арсенал головите ги дал од грешки, нивните голови од изработени акции да не беа:tapp:
Оти бе, таман е вака, нерешено. Уствари зависи од која страна гледаш. :smir:

Честитки за Аршавин, мамата сибал! За вторио гол АЛАЛ МУ ВЕРА! :tv:
Одбраната ви е лоша ссамо, особено Силвестре. Фабиански уште осет за навремено истрчување му фали за да биди салам голман.

Аршавин :zver:

Среќен сум што нема да игра со нас..И како шо кажа Чомбе,нема да ми е мака и да не поминете ЛШ..

БРАВО ЗА ИГРАТА И МНОГУ ВИ ФАЛА(се надевам дека така да одиграте со нас на ОТ)

Се сложувам потполно со постов освен за Фабијански бидејќи можеше да го фати 3 гол на торес али како и да е точно дека бранеше одлично а во врска со головите и јас мислам дека немаше офсајд , али тоа е тоа на крај искочи дека ние треба да жалиме што не победивме и по кој знае кој пат се прашувам што ни требаше да го земеме силвестр..ах да не беше денес во тимот може и ке победевме, не дека другите беа подобри али сања и силвестр КАТАСТРОФА беа денес, дури и мислам дека нејлош меч во кариера му беше ова на сања али тоа е тоа , затоа го имаме андрејчо да ги доведе работите во ред..
БРАВО МАЈСТОРИ, СЕКОЈА ЧЕСТ
PROUD TO BE GOONNER
Дете, едно прашање? бранил ли си статива 7.25?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom