Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da bese neiskusen[ama i taka ke dojde ,taka igrase] nemase da odi ......gi pobedivme i Roma i pritisokot od 70 000 publika

Фала на искрените честитки од сите...бев да прославам, добивам честитки од сите страни, прекрасен момент, прекрасно чувство...идеме понатаму :vozbud:

Фала на честитките :vozbud:

Исцрпуачки натпревар, колку и за играчите, толку и за нас навијачите :smir:

Но најважното е дека одиме понатаму, само така ...:pipi:

не бре порто виљареал .. поубаво здравје !

- алмунија - браво ! човеков е топ 3 голмани во светот ( кој ќе каже нешто ... завидлив е :pos: )

- клишито - под итно некој жена или курви .. да не оди на психијатри заради муабетите што ќе излезат , бак со него ... коло - вили одлично ја завршија работата - тото не претна единствена шанса на мечот беше пеналот :)
- средина - бентнер ме израдува - подобрен во играта и доста корисен , насри ко насри чудо од дете , дијаби после крајот т.е регуарните минути намаше сила да претне ама изигра што изигра настрана муабет никако , денилсон МОМ според мене .
- РвП благ или огромен пад во формата , ама ладнокрвнос на 70 000 и кусуро свирки му го акна за победничка серија - браво ѕвер ( зоки ова за тебе - ѕвер , не звер ! )

замени дуду - и не се изнаигра ама добро е што влеза заради самодоверба , тио машинчето што ни недостасуваше , замислете аршавин , тео , насри , цесц , томче кој од кој подобар + рамзи , + ебу кој го подзаборавив ама маестрален !

рома незнам дали заслужи да даде гол ама ете даде , кога биле подобриот тим оти не дале два ... ?

нема дилеми !

da odlicno ja zavrsija rabotata samo sto za golot bea bas tie dvajca najgolemi krivci

Еве ме и мене.
Вчера во средината имавме 2 играчи само,Диаби и Насри.Диаби ги поправаше грешките на Дени,а Насри стално влечеше напред,ама неможе сам.Бентнер изиграваше Марадона.Од 10 дриблинзи ни еднаш не помина,тоа ти се 10 изгубени топки.РвП исто така слабо,можеби бидејќи и средината не ја биваше.Ебуе...го немаше никаде.Волкот уште е тивок...имаше 2/3 нафрлувања друго ништо посебно.Дуду слабо исто така.Галас и Туре после примениот гол беа ѕверови.На Клиши и Сања им ги скршија кичмите.
Ама опростено им е,зашто ги реализираа пеналите.
Да беше некој друг голман,не верувам дека ке поминевме.4/5 пенали стално во средината:nesum:Голем ризик е тоа.Единствено добро шутираа РвП,Волкот и Насри.Срцев удар ке добиев кога шутирааа Дени Диаби и Сања.:pos:
Olipmiko чекај не,доаѓаме.:pipi:

Епа еве и од мене....како прво честитики до сите мои пријатели, навивачи и до сите на овој фан клуб....Едноставно ке кажам дека победи оној кој беше по срекен и по жртвуван....Едноставно имавме срека...Епа сега од април со комплетен состав, и со сите на број можеме да ја победиме и Барса...Не сакам англиски тим, за да не биде многу монотоно, секој друг тим ке биде добродојден...Сакам да играме со Баерн Минхен, поради тоа што можеме да ги победиме, а сакам или со Порто или Виљареал, иако и овие не се наивни....Од англиските можеме да изиграме со сите, а од нив можи со Јунајтед да се падниме...Оти сигурен сум дека можеме да одиме понатаму....Вчера се виде која лига е најјака, и која лига доминира во последните 6-7 години....

Вчера не ја гледав цела, освен продолженитето на ХРТ2, каде можев да видам поголема желба за победа, кај нажите фудбалери...Рома одеше на пенали, и објективно гледано имаа и подобри играчи за пенали...Ако Вучиник не се изглупираше, сега ке плачевме дома....Али како и да е...голот падна од левата страна,а со самото тоа Клиши требаше да покрие, колку можи....Сега ни останува со Блекбурн да победиме, а Вила да изгуби и да се изедначиме со бодовите...Како и да е...во наредниот натпревар ке бидеме конплетни и ке можеме да се справиме со сите...Вака би требало да изгледа составот за наредниот дуел...

Алмуниа

Сања Галас Туре Клиши

Волкот Фабрегас Денилсон Насри/Росицки

Адебајор/Бендтнер РвП/Дуду

Застрашувачки....Ке имаме и клупа и се друго...Срека имавме сега, се надевам дека ова ке биде стимул за понатаму....И со оваа партија да се наогаат мотиви за смирени финиши и добри натпревари за понатаму

Сега ни останува со Блекбурн да победиме, а Вила да изгуби и да се изедначиме со бодовите...Како и да е...во наредниот натпревар ке бидеме конплетни и ке можеме да се справиме со сите...Вака би требало да изгледа составот за наредниот дуел...

Алмуниа

Сања Галас Туре Клиши

Волкот Фабрегас Денилсон Насри/Росицки

Адебајор/Бендтнер РвП/Дуду

се најубаво ама ги заборави аршавин , дијаби , денилсон , ебу .. рамзи , вилшаер .. :smir: со ваков тим ќе не биде !

- РвП благ или огромен пад во формата , ама ладнокрвнос на 70 000 и кусуро свирки му го акна за победничка серија - браво ѕвер

во однос за вчера подзаборавив неколку нешта за овој феномен ...
- цел натпрева одеа да го испровоцираат , фаули , шамар од мота кој како рекетар по теренот да беше не фудбалер - проклет аматер !тото клоци му маваше - сум го гледал како одмазнички прави глупости ... вчера - синоќа покжа дека ментално и психички е созреан и е во врвот на кариерата .
- пеаналот - го измами двапати дони ( колку пријатно име има човеков ) дур мака да ти е !

уште еднушка браво !

Победа преку пенал рулет на психички план е многу голема,но на физички план е многу изморувачка.Ќе треба да се одморат фудбалерите за Премиер лигата.Јас посакувам да се падне Манчестер или Порто па да ги преслушаме уште еднаш.И покрај тоа што Манчестер е во голема форма,не верувам дека ќе може да се спротивстави на младата сила

[quote=sonne;2320660]се најубаво ама ги заборави аршавин , дијаби , денилсон , ебу .. рамзи , вилшаер .. :smir: со ваков тим ќе не биде !

во однос за вчера подзаборавив неколку нешта за овој феномен ...
- цел натпрева одеа да го испровоцираат , фаули , шамар од мота кој како рекетар по теренот да беше не фудбалер - проклет аматер !тото клоци му маваше - сум го гледал како одмазнички прави глупости ... вчера - синоќа покжа дека ментално и психички е созреан и е во врвот на кариерата .
- пеаналот - го измами двапати дони ( колку пријатно име има човеков ) дур мака да ти е !

уште еднушка браво ![/quote]

Да, да...ама зборот ми беше со овие кои се во тимот и овие кои ке се вратат....Мислев за ѕвездите на тимот....Оние „кремовите“ на Арсенал....Аршавин не може да игра и затоа не го спомнав(во ЛШ)...а другите ке се борат за место...

Дај бе шо му е на виа болеснициве од италија како може таму да се игра финале на ЛШ таму треба да се забране да се игра и фудбал клошари...а еве и зошто

Избоден навивач на Арсенал, под знак прашање финалето во Рим

Финалето на Лигата на Шампионите, кое оваа година се игра во Рим уште еднаш е доведено под знак прашање, откако во пресрет на реванш мечот меѓу Рома и Арсенал еден навивач на "топџиите" е прободен во нога, а уште двајца се полесно повредени.
Инцидентот се случил неколку часа пред мечот, кога навивачите на Рома влегле во автобусот во кој се наоѓале Англичаните. Во бркотницата, еден навивач на Рома прободил Англичанец во ногата. Веднаш потоа повредениот е пренесен во болница, каде е установено дека повредата не е од посериозна природа. Римската полиција во меѓувреме привела неколку лица осомничени за напад над Англичаните.
"Навива;ите беа во автобусот и некаде во близина на стадионот се изгубија. Неколку навивачи на Рома почнаа да фрлаат камења кон автобусот со фановите на Арсенал и се обидоа да влезат во автобусот. Еден влезе внатре и дојде до пресметка. Не е сигурно дали е прободен со нож или со парче стакло, кое падна од едно од разбиените прозори н автобусот" - изјавил портпаролот на британската амбасада во Рим.
Во друг инцидент во средиштето на градот дошло до физичка пресметка меѓу две помали групи на Италијани и Англичани при што полесно се повредени двајца "островјани".

Ајде со мало задоцнување,нека ни е честито победата

Слики

,,Не бев јас шефе Тоти ,топката е крива"

Вчера не бев во можност па затоа сега сакам да ви упатам честитки..Можам да замислам како ви беше после 5-тата серија..:vozbud:

Cestitki za pobeda i fl mn sto ja izbacivte roma osobeno na vakov nacin MERDA ROMA

Дај бе шо му е на виа болеснициве од италија како може таму да се игра финале на ЛШ таму треба да се забране да се игра и фудбал клошари...а еве и зошто

Избоден навивач на Арсенал, под знак прашање финалето во Рим

Финалето на Лигата на Шампионите, кое оваа година се игра во Рим уште еднаш е доведено под знак прашање, откако во пресрет на реванш мечот меѓу Рома и Арсенал еден навивач на "топџиите" е прободен во нога, а уште двајца се полесно повредени.
Инцидентот се случил неколку часа пред мечот, кога навивачите на Рома влегле во автобусот во кој се наоѓале Англичаните. Во бркотницата, еден навивач на Рома прободил Англичанец во ногата. Веднаш потоа повредениот е пренесен во болница, каде е установено дека повредата не е од посериозна природа. Римската полиција во меѓувреме привела неколку лица осомничени за напад над Англичаните.
"Навива;ите беа во автобусот и некаде во близина на стадионот се изгубија. Неколку навивачи на Рома почнаа да фрлаат камења кон автобусот со фановите на Арсенал и се обидоа да влезат во автобусот. Еден влезе внатре и дојде до пресметка. Не е сигурно дали е прободен со нож или со парче стакло, кое падна од едно од разбиените прозори н автобусот" - изјавил портпаролот на британската амбасада во Рим.
Во друг инцидент во средиштето на градот дошло до физичка пресметка меѓу две помали групи на Италијани и Англичани при што полесно се повредени двајца "островјани".

Ајдее...кај почнавме да губиме вистински фанови...уште сегаа ии..ни ги прободеле некои...жал ми е за тој што е забодениот во нога:tapp:

Кретени.
Ипак, ништо сериозно се ќе биде ко шо треба со навивачот.
У наредна фаза го сакам највеќе Порто.
Оваа година и не сме баш така убедливи како минатата, затоа немојте да рипате премногу после овој меч.
Играта не беше нешто, но океј споредувајки како играат тие во Лондон а ккако ние во Рим, заслужено одиме даље. Што е најбитно, не браневме ништо.
Виљареал исто така заебан тим, знам како искинав живци пред некоја година против нив а Порто незнам зашто но нее ми излгеда на тим што може да го елиминира Арсенал.
Одбраната не им е баш кој знае што така да ако се паднеме со нив(или било кој) прво сакам да играме на гости.
У групи јес да беа први, ама ... првиот меч кога бевме во полн состав ги тепавме 4-0 а на Драгао игравме со Вилшер, Томас, и тако даље да не наборјувам.
Ке бидеме уште бољи, само Едуардо уше малце да се уигра, исто така Волкот, а и Капитенот да има одличен кам-бек па да им покажат кој е вистинскиот Арсенал.

gun__1236850838_roma11032009_15.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom