Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
olitea, венгер е клучот :) Точно дека Венгер не ги дава парите,али тој донесува одлуки.
Иначе,очигледно е за кризата се примеќа. Акции паѓаат,а и мн миннуси се покажа кај неколку екипи како Челси,Валеннсија...а за тоа се сложувам дека Венгер ке ја намали цената :)

Па да,и јас мислам дека ќе ја намали цената,па зарем не е многу 20,мислам дека не би требало повеќе од 15-16 да се даде за него,а???

Паа засега очигледно го купуваме ...
се зависи од тоа дали Венгер ќе му симне тоа огромната неарна цена на Аршавинот хаха
еех да имаше и Арсенал пари ко Манчестер Сити хммм бареем за 2ца добри играчи да имафме немора колку ниф тоа сепак е премногу и Венгер ќе си отиде ако глеа многу пари :pos2:
:helou:

Ма што се многу 20 многу се. Дечкото ке неможе ни ЛШ да игра а + има 27 години. Мора Венгер да симне минимум 5 милиона.

Немај гаље зоки :) ако Венгер не симне нема никој друг да успее да симне тоа бар сите си го знаеме
... офтопик: а во моментов Барнли глеам го продолжуваат шампионскиот трк во Карлинг купот водат и протиф евреине :pos2:

Pa nogu normalno deka A.W prven mora da simne najmalku 3-4 milioni pa posle da kupe nekoi igrac
A Burnley ovaa godina sekako go osvojuva Karling kupot kako sto mu e trgnato neznam nekoi dali ce gi sprece vo taa namera

haha eeeh nishto ... bash kje mi bese milo da osvojat Burnley:toe:
aa cim i BBC sea informira za istoto epa dajte konecno da dojde covekoot :)
:helou:

Mислим дека Аршавин вреди 20 милиона а и можда појче од тоа, и Венгер и таборот на Арсенал треба да одобрат таква цифра бидејќи многу повеќе ќе се врати...:pipi:

Годинава тешко. Пошто ке нема да може да игра за ЛШ, а Премиер и така повеќе од 80% ни умреа надежите.
+ има 27 години, така дека нее скапо туку ПРЕ СКАПО 20 милиона за еден ваков играч. Не ги оспорувам квалитетите што ги има, али ке повторам нема право за лш настап и има 27 години.
Сигурен сум дека Венгер ке проба да ја намали, затоа и малку одолговлечкуваат и мора бар 5 милиони да се намалат.

[zEUs];2067674 напиша:
Mислим дека Аршавин вреди 20 милиона а и можда појче од тоа, и Венгер и таборот на Арсенал треба да одобрат таква цифра бидејќи многу повеќе ќе се врати...:pipi:

Brat nogu e toa ni Anri go prodadime 16 milioni a i mislam oti nemoze da gi sporeduvame ovie dvajca site znaeme koi e koi.I koi bese kralot na severen London.Od 16 ne vrede povece moe mislenje

Brat nogu e toa ni Anri go prodadime 16 milioni a i mislam oti nemoze da gi sporeduvame ovie dvajca site znaeme koi e koi.I koi bese kralot na severen London.Od 16 ne vrede povece moe mislenje

За тоа со анри нема коментар, ја очекуев да го продадемо над 50 милиона, а тоа на крај испаднаја смешни 16 милиона, ама пак тоа било и заминало и не може да се врати, но пак Аршавин знаеме дека игра доста добро ама и доста клубови се заинетесирани за неговите услуги, и на крајот ан краиштата би требало да биеме задоволни со тие 20 милиона, еден Хунтелар за 20 милиона замина од Ајакс а пак не Аршавин...:pipi: , но пак би било супер и да се намали цената ама пак како што реков треба да бидемо среќни и со тие 20милиони и не се многу за нашиот клуб...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom