Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно питање!Како Арсенал повторно игра со А.Вила,а играа пред едно 3-4 кола ако не се лажам!?:toe:

Едно питање!Како Арсенал повторно игра со А.Вила,а играа пред едно 3-4 кола ако не се лажам!?:toe:
Па тогаш играа дома, сега ќе играат во гости.
Мора да играат по двапати во една сезона.
Секаде е така.

Прогноза за составот:

-----------Алмунија
-----------

Сања - Галас - Џуру - Клиши--

Ебуе - Денилсон - Сонг - Насри-

---------------Диаби----------

------Ван Перси------------

Tуре и Бентнер се враќаат по повредите.
Туре нема да стартува, ќе биде на клупата. Венгер му дава предност на Џуру кој се покажа добро, бидејќи Туре не е сеуште 100% опоравен. :toe:

Линк со стримови за натпреварот.

Не реков дека ке бидат во првите 11,туку дека само повеќе не се повредени и дека Венгер може да смета на нив=):pipi::smir:

Одличен податок е враќањето на Туре а и на Бендтнер и боље да изигра подобро за да стигне некоја подобра понуда за да си оди
позз и очекуцам реванш :zlo:

-----------Алмунија-------------

--Сања - Галас - Џуру - Клиши--

-Ебуе - Денилсон - Ремзи - Насри-

------Ван Перси--Диаби---------

Многу тешка утакмица, незнам како ке можеме да извлечеме 3 бода од тука.. :toe:

Ај се читаме после меч.

Иначе Венгер што може да напрај...
Reports suggest that Arsenal will sign Fluminense forward Wellington in the New Year. The 15-year-old impressed the Gunners training staff after a recent 7 day trial in North London. Fluminense’s chairman ideally wants to keep the Brazil Under 16 international, yet the players parents are keen to secure a contract at The Emirates. The deal is expected to go through towards the end of next month.

Какво ПЕДЕРЧЕ Е ОВА КРИСТИЈАНО РОНАЛДО НЕ МИ СЕ ВЕРУВА! Мочно еден.. дечкото чисто му ја зема топката а овој зима со копачка го згазна на прстите, цц каков ПЛАЧКО! Да му бидеш фан на ваков педер како што е овој, незнам...

Какво ПЕДЕРЧЕ Е ОВА КРИСТИЈАНО РОНАЛДО НЕ МИ СЕ ВЕРУВА! Мочно еден.. дечкото чисто му ја зема топката а овој зима со копачка го згазна на прстите, цц каков ПЛАЧКО! Да му бидеш фан на ваков педер како што е овој, незнам...
Не вреди да се тршат зборови за него.:violent1:

:pos2::pos2:
Па брат ко што знам ти го правдеше дур се*в за него јас а сеа коа глеаш вистина дека е само еден плачко и ти викаш истото :)
ајдее мора на победа денеееес:vozbud:

Венгер: Вила нема да ја освои титулата
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер се сомнева дека Астон Вила може да ја освои титулата во Премиер лигата оваа сезона бидејќи не се доволно силни да предизвикаат до крајот на сезоната.

Насри: Доколку изгубиме може да се простиме со титулата
- Фудбалерот на Арсенал, Самир Насри предупреди дека доколку тимот изгуби од Астон Вила денес отпаѓа од битката за титулата.

п.с очекувам денеска добар натпревар, отворен фудбал и нака победи подобриот :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom