- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 1.686
- Поени од реакции
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тогаш играа дома, сега ќе играат во гости.Едно питање!Како Арсенал повторно игра со А.Вила,а играа пред едно 3-4 кола ако не се лажам!?![]()
Туре нема да стартува, ќе биде на клупата. Венгер му дава предност на Џуру кој се покажа добро, бидејќи Туре не е сеуште 100% опоравен.Tуре и Бентнер се враќаат по повредите.
Добро де, само го напишав тоа што го мислев. :smir: :helou:Не реков дека ке бидат во првите 11,туку дека само повеќе не се повредени и дека Венгер може да смета на нив=):smir:
Не вреди да се тршат зборови за него.:violent1:Какво ПЕДЕРЧЕ Е ОВА КРИСТИЈАНО РОНАЛДО НЕ МИ СЕ ВЕРУВА! Мочно еден.. дечкото чисто му ја зема топката а овој зима со копачка го згазна на прстите, цц каков ПЛАЧКО! Да му бидеш фан на ваков педер како што е овој, незнам...
Какво ПЕДЕРЧЕ Е ОВА КРИСТИЈАНО РОНАЛДО НЕ МИ СЕ ВЕРУВА! Мочно еден.. дечкото чисто му ја зема топката а овој зима со копачка го згазна на прстите, цц каков ПЛАЧКО! Да му бидеш фан на ваков педер како што е овој, незнам...