Bednter treba da se prodade a Vela ne treba da ide na nikakva pozajmica. Ama neso kao da nee vistina ova mi sedi.Карлос Вела повторно ќе мора на позајмица
19-годишниот фудбалер на лондонски Арсенал, Карлос Вела, во јануари веројатно ќе замине на нова позајмица. Ниту одличните изданија, ниту 4-те гола во дресот на "Топџиите" кои го одведоа клубот во четвртфиналето од Лига Купот, не му помогнаа на Мексиканецот да го задржи местото во тимот, поради тоа што сега ќе биде потребен дополнителен простор за натурализираниот хрват Едуардо Да Силва. "Дуду" после повеќемесечната пауза поради скршеницата на ногата, се враќа во тимот, а менаџерот Арсен Венгер сака да му пружи нова шанса да се докаже, па како вишок во тимот се издвои младиот мексиканец. Вела најверојатно ќе мора да замине на позајмица во Хул Сити, најголемото овогодишно изненадување во Премиер Лигата.
Карлос Вела во Арсенал пристигна пред 4 години од Гвадалахара за 125.000 фунти. До оваа сезона, мексиканецот постојано беше испраќан на позајмици во шпанските клубови Селта, Саламанка и Осасуна. Вела ги помина сите младински селекции на Мексико, додека за сениорската репрезентација веќе има одиграно 12 натпревари во кои постигна и 4 гола.
Се надевам, дека е ова само чиста глупост. Ако е вистина стварно ке сум многу разочаран од Венгер.... Вела не смее на позајмница напротив треба да добие повеќе шанса(од Бентнер).
Искрено не ми се верува... ако некој е за позајмница тогаш е тоа Бентнер!:nesum:
Абе само да не го гледам! Ептен ми иде на живци..Bednter treba da se prodade a Vela ne treba da ide na nikakva pozajmica. Ama neso kao da nee vistina ova mi sedi.
И мене ми изгледа ова на некоја новинарска игра :nesum: немале шо да праа и сеа пишуеле глупостиBednter treba da se prodade a Vela ne treba da ide na nikakva pozajmica. Ama neso kao da nee vistina ova mi sedi.
Најпаметен пост :wink: точно е не треба да се секирамеAj да ви кажам.да не се нервирате=).
Вела требаше да биде во Арсенал уште ланската сезона...ама проблем имаше со работната виза.Ова лето се изнамачија да добие...и сега на позајмица ке го дават?
Фалш.![]()
- карлито вела - eве некоеMnogu retko imam prilika da gledam od ovde Premier, a primetiv deka timot e dosta osvezen.
Moze li malce intro za novite decki vo Arsenal, koj sto od kade kolku godini i sl?
- карлито вела - eве некое
- џек вилшаер -за малиот дете чудо на англиоскиот фудбал новиот бек'с
16 годинки парче прави
- рамзи ( овој ми е доста харизматичен играч ) - видеово ( против англија млади до 21 ) ама - ууууууууууууу - од кардиф
- џеј симпсон - од школата како вилшеаер - 18 годинки - од соништата - мало ама ќе го биде
- амаури бишчоф - среден ред - ( ако некој може нека го постира голот против фулам - резервите ) - вердер бремен
вака некако изгледа тимот : барзате и нортдвеит - на позајмица заради искуство .