Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мора и тој некад да дае бе неможе само да киксира:nenene:

За својата репрезентација има многу голови дадено па зошто и за тимот да нема многу голови дадено, нели :wink:

[zEUs];1842756 напиша:
За својата репрезентација има многу голови дадено па зошто и за тимот да нема многу голови дадено, нели :wink:

Ситуација како Пандев---Одличен во Лацио-просечен во репрезентација :smir:

Ситуација како Пандев---Одличен во Лацио-просечен во репрезентација :smir:
Ех сеа напротив. Баш со везни и поквалитетни играчи треба да игра подобро, што во данска и ги нема некој којзнае какви играчи за разлика од Арсенал. Со Пандев е друга ситуацијата во Лацио растура, а во Македонија неможе пошто тука нема еден асален!

Ај ќе видимо што ќе се случива на 11 ноември па потоа ќе зборуваме :wink:

Ех сеа напротив. Баш со везни и поквалитетни играчи треба да игра подобро, што во данска и ги нема некој којзнае какви играчи за разлика од Арсенал. Со Пандев е друга ситуацијата во Лацио растура, а во Македонија неможе пошто тука нема еден асален!

Да да ,во ред за тоа, ама сакам да кажам дека иста е ситуацијата...тоа дека игра во тим со поквалитетен среден ред е точно и треба повеке да покажува... послободно игра во Данска бидејки се чувствува како голема ѕвезда и подруг е пристапот на селекторот

Да да ,во ред за тоа, ама сакам да кажам дека иста е ситуацијата...тоа дека игра во тим со поквалитетен среден ред е точно и треба повеке да покажува...највероватно игра послободно во Данска бидејки се чувствува како голема ѕвезда таму

Има голема минутажа во Данска и им е најголема звезда а у Арсенал нема толку минутажа и можда затоа не можеда се покаже у вистинско светло :toe:

[zEUs];1842803 напиша:
Ај ќе видимо што ќе се случива на 11 ноември па потоа ќе зборуваме :wink:
Абе што ке видиме, дај не заебавај. Што ако изигра добро една две утакмици. Едноставно тромаф е, тоа е факт. Нее прашањето дали тој е во форма или нее. Да сум јас би му дал шанса негде 75 80 минута, така подготвен спремен и да се освежи нападот, како тоа што беше лани со Тотенхем.. би не ојачнал многу на физички план. Но, тоа за да не се случи, пошто знам дека Бентнер а и на многумина не им се дреме на клупа затоа што Аде и Рвп се измислени за него, најубава опција би било да се даде на позајмница.. па и да се продаде! Летото имаше интерес од Рома, но Венгер реши да го задржи.

Дај боже да грешам, но според мене убаво ви кажав што мислам за Бентнер.

Повторно ке настапи на мечот со Астон Вила :)

Ајде да видиме како ке се покаже на оваа утакмица :)

Иначе со Манчестер тотално ми ги искина живците!!! :pos2:

Абе што ке видиме, дај не заебавај. Што ако изигра добро една две утакмици. Едноставно тромаф е, тоа е факт. Нее прашањето дали тој е во форма или нее. Да сум јас би му дал шанса негде 75 80 минута, така подготвен спремен и да се освежи нападот, како тоа што беше лани со Тотенхем.. би не ојачнал многу на физички план. Но, тоа за да не се случи, пошто знам дека Бентнер а и на многумина не им се дреме на клупа затоа што Аде и Рвп се измислени за него, најубава опција би било да се даде на позајмница.. па и да се продаде! Летото имаше интерес од Рома, но Венгер реши да го задржи.

Дај боже да грешам, но според мене убаво ви кажав што мислам за Бентнер.

Повторно ке настапи на мечот со Астон Вила :)

Ајде да видиме како ке се покаже на оваа утакмица :)

Иначе со Манчестер тотално ми ги искина живците!!! :pos2:

Ја сум го гледал како игра за неговата репрезентација Данска и таму ко да е друг играч подругу се движи на теренот некако побрз е :toe: а овде дали е проблемот поголемата конкуренција дали има трема од толку публика или ... :toe:

[zEUs];1842903 напиша:
Ја сум го гледал како игра за неговата репрезентација Данска и таму ко да е друг играч подругу се движи на теренот некако побрз е :toe: а овде дали е проблемот поголемата конкуренција дали има трема од толку публика или ... :toe:
И јас сум го гледал како игра за Данска, и има неколку добри партии изиграно :)
И мислам дека е до тоа што не играше со којзнае какви репрезентации(така мислам). Едноставно друго е Арсенал, друго е Данска.

lele najaki sme ejjjj :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
kaj se od mancester da kazat kako ke sme gubele :pos2::pos2::pos2: gi nema nigde zivi ehehehhehehe:baeh::baeh::baeh:

lele najaki sme ejjjj :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
kaj se od mancester da kazat kako ke sme gubele :pos2::pos2::pos2: gi nema nigde zivi ehehehhehehe:baeh::baeh::baeh:
Фановите на Манчестер сите по ред ни честитаа, секоја им чест. А ипред мечот кажуваа дека се надевале на фер игра, многу голови, отворена игра и да победи подобриот.

Респект за нив.

ПС: Не ги провоцирај у Фан Клубот Манчестер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom