Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1252.jpg
:pos:

se nesto se mislam deka so vakov skok podobro ke mu odese kosarka :pos2:

Со мало задоцнување па еве ме и мене да ви честитам :)

Супер натпревар знаев дека ќе тепате му реков на скејтер дека ќе биде 1 а ма не веруваше епа сеа нека сиса сигурно не фатил :)

Насри беше незаменлив браво секоја чест за детето нека продолжи така и ќе биде нешто од него , но да не го заборавиме и Волкот кој изигра фантастиично баш ми е криво што не даде гол ама тоа е наредна прилика :)

Поздрав и продолжете така :)

Со мало задоцнување па еве ме и мене да ви честитам :)

Супер натпревар знаев дека ќе тепате му реков на скејтер дека ќе биде 1 а ма не веруваше епа сеа нека сиса сигурно не фатил :)

Насри беше незаменлив браво секоја чест за детето нека продолжи така и ќе биде нешто од него , но да не го заборавиме и Волкот кој изигра фантастиично баш ми е криво што не даде гол ама тоа е наредна прилика :)

Поздрав и продолжете така :)

Абе па ти на скејтерот ќе му кажуеш тој не се разбира од фудбал само знае да тепа :pos:

Фала за честитките и сигурен биди дека ќе биде од Насри нешо уствари сеа од него е нешто :vozbud: а и мене ми е криво што не даде Волкот гол ама покриво ми е што не даде Бентнер гол од толку шансе но нема тоа веза важно изигравмо супер и победивмо :helou:

Напред Арсенал, нема предавање до крај

Јас навивам за Ливерпул но сепак непријателот ( Арсенал) на нашиот непријател (Манчестер) е наш пријател, па затоа на оваа победа многу се израдував. Искрено не ја гледав, оти станав во 16 часот, но верувајте дека нема подобро чувство од тоа да видиш на livescore дека Манчестер изгубил!!!

Браво Арсенал!!!!!!!!!!!!

Моментално Бендтнер не се наоѓа во форма па не е ни чудо што промаши се што можеше да се промаши. Имаше моменти кога постигнуваше голови, но треба да се надеваме дека ќе ја преброди оваа криза што ја има во играта. Инаку нековиот одраз е неверојатен...:pos2:

Во Вторник во Карлинг Купот треба да падне едно мало освежување за младинците. Можеби уште една петарда. :vozbud:

vcera koga go gledav natprevarot ne mi se veruvese deka konecno arsenal ke izleze od losata seria... no sepak vcera bevme na mnogu povisko nivo on manchester... bravo za nasri...mnogu me raspolozi so toa kako igrase i normalno so toa sto go pokaza zasluzi da gi dade dvata gola...sega ni ostanuva da prodolzime sekogas so vakva igra... a ako bide taka nema da imame problemi da stigneme do titulite sto gi posakuvame..

Со фенербахче игравмо многу убоо тија не знаеја кј е топката :vozbud: а и голманот не знаеше кј да се сврти :vozbud: а пак вчера изигравмо многу послабо од тогаш ама пак победивмо:vozbud: и добив заклучот дека кој играмо послабо победуемо :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom