Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер изигравме и вчера. Друго е да играш со Фенер друго е со Манчестер. Само малце на одбраната може да напраиме замерка. Под штрек бевме за црвен картон, сите имаа жути. А и имаше непромислени потези што можеа да не коштаат меч.

Имавме и среќа, имавме и шанси, и што е најбитно ги реализиравме.

А да питам нешто јас.....Зашто беше тоа молчењето на почетокот на натпреварот?Имавме и еден знак на дресовите?:kesa:

А да питам нешто јас.....Зашто беше тоа молчењето на почетокот на натпреварот?Имавме и еден знак на дресовите?:kesa:
Тој коментаторот сега што коментира на Блекбурн - Челзи рече дека на секој премиерлигашки натпревар ќе има едноминутно молчење заради загинатите војници на Англија.
Нешто така.. :helou:

Само да си кажам дека вчера ми се напуни срцево со победата над Ман.Ј. Одлична игра покажаа сите а мене особено Клиши секако и Насри, фан сум и на Арсенал, но ретко пишувам овде, ќе се потрудам да пишувам повеќе на оваа тема.
Поздрав Топџии!!

Само да си кажам дека вчера ми се напуни срцево со победата над Ман.Ј. Одлична игра покажаа сите а мене особено Клиши секако и Насри, фан сум и на Арсенал, но ретко пишувам овде, ќе се потрудам да пишувам повеќе на оваа тема.
Поздрав Топџии!!

Одлично брате,добредојде во кремот на форумов,хехе :helou:

Поздрав Топџии!!

Ај добредојде у форумоф
само да се зголемува бројот на ТОПЏИИ:vozbud:

Инаку за натпреварот со Виган ќе кажем дека Арсенал како и секогаш ќе игра со младите ганери со чело на Рамзи :zver: Вела :zver: а и да не го заборавиме во одбрана незаменливиот Џуру :zver: и како секогаш Арсенал ќе ја игра својата прекрасна игра со многу пасови и ќе ја крие топката од противниците :pos: со што ќе имаат многу шанси а колку ќе искористат тпа зависи од нив :) инаку мој тип е 3-0 :vozbud:

[zEUs];1841974 напиша:
Инаку за натпреварот со Виган ќе кажем дека Арсенал како и секогаш ќе игра со младите ганери со чело на Рамзи :zver: Вела :zver: а и да не го заборавиме во одбрана незаменливиот Џуру :zver: и како секогаш Арсенал ќе ја игра својата прекрасна игра со многу пасови и ќе ја крие топката од противниците :pos: со што ќе имаат многу шанси а колку ќе искористат тпа зависи од нив :) инаку мој тип е 3-0 :vozbud:

Ja tipuem gol dava Bendtner i Vela za drugite neznam kje vidime koa kje dojde :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom